Банката е отличена с трета награда за мобилното си приложение

...
Банката е отличена с трета награда за мобилното си приложение
Коментари Харесай

Инвестбанк АД получи ценно признание в категория Мобилна иновация в годишните бизнес награди b2b Media Awards

Банката е отличена с трета премия за мобилното си приложение Ibank mobile, с което клиентите могат да ръководят своите финанси 24 часа в денонощието. Иновативното приложение е комфортно за осъществяване на банкови интервенции в придвижване единствено с няколко клика през мобилен телефон.

" Този артикул е взаимен план на Инвестбанк със софтуерната компания БС Технолоджис и дизайнерите на СтудиоХ. Създадохме лесна навигация и съвременен дизайн, с цел да отговорим на динамичния метод на живот на актуалните консуматори. Продуктът следва настоящите трендове за потребителско държание в цифрова среда и най-хубавите практики в UX дизайна. Благодаря на всички за положените старания и професионален метод. Проектът е част от Стратегията за цифровизация на Банката и скоро ще предложим още новаторски артикули и услуги ", показа пред присъстващите Маргарита Стоянова, шеф на Дирекция " Дигитални услуги и Център за обслужване на клиенти ", която получи влиятелната премия.

Призовете бяха връчени по време на публична гала в наличието на публична лица, медии, бизнес организации и професионални сдружения.

Прecтижнoтo жури oцeнява освен уcтoйчивo и инoвaтивнo пoвeдeниe и oригинaлнocт нa идeитe, само че и нововъведение в нaчинa, пo кoйтo ca били кoмуникирaни.

Наградата е следващо доказателство за сполучливите темпове на развиване на " Инвестбанк " АД в последната година. Проектът е част от цифровата промяна на банката, в резултат на която институцията предлага композиция сред най-хубавото от обичайното банкиране и навлизащите нови технологии.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР