Банка е взела дома на Софи Маринова, защото ромската перла

...
Банка е взела дома на Софи Маринова, защото ромската перла
Коментари Харесай

Софи Маринова - разорена, но щастлива

Банка е взела дома на Софи Маринова, тъй като ромската перла не успявала да погасява вноската на жилището си в столичния квартал " Драгалеци ", написа " Уикенд ". Заради пандемията от ковид, чалга заведенията не работеха в продължение на повече от 2 месеца. Липсата на участия и голямата рода, която изхранва Софка, изпразнила джоба на фолк певицата, която не запомнила, че би трябвало да си заплаща вноската по ипотеката на дома си, която възлизала на към 1800 лв..

" Аз не мога да икономисвам. Обичам да си закупувам скъпи движимости и като имам пари си правя подарък я парфюмче, я някоя рокличка. Не мога да държа пари в мен. Хонорарът от " Като две капки вода " го похарчих, с цел да изкарам от пандиза Гринго, а той ми се отблагодари с кютек ", признала пред приятелки разорената певица.

След няколко неплатени вноски и предизвестия, кредиторите взели дома на Маринова, а тя се изнесла на квартира. Певицата обаче въобще не страдала от този факт, тъй като считала, че е все тая дали ще дава пари на банката, или ще заплаща лихва.

Това, че няма жилище, не попречи на изпълнителката от ромски генезис да купи на сина си Лоренцо джип за 120 хиляди лева, като и той е взет на лизинг. Получила обаче съществено понижение с уговорката да прави реклама на автокъщата.

Преди време Софка сама показа, че е платила 100 000 лева, с цел да освободят мъжа ѝ. " Дадох си всичките спестени пари, тъй като го обичам и желаех да е на независимост, с цел да се оженим. Платих на юристи и където би трябвало за почерпки, единствено и единствено да го пуснат. Той доста добре знае, че без моите пари щеше да лежи още ", описа Маринова по време на раздялата им.

Именно това са парите, които са били предопределени за погашение на част от жилището на етрополската легенда, само че тя се разделила със сумата, с цел да пуснат на независимост обичания ѝ.

" Нямам си дом, само че пък съм щастлива и си разрешавам всичко, което душичката ми желае. Важното е да сме живи и здрави " – заключвала с усмивка ромската перла.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР