Баневи да посочат имена и да подадат сигнал в прокуратурата,

...
Баневи да посочат имена и да подадат сигнал в прокуратурата,
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Валери Симеонов прекрачи границата, но го осъзна


Баневи да посочат имена и да подадат сигнал в прокуратурата, в случай че са им желани подкупи, прикани Караянчева

„ Мисля, че минаха границата. Не бива да се наскърбяват по този метод дамите. Аз мисля, че той осъзна това”. Това разгласи в изявление за предаването „ Тази събота” за bTV ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева във връзка репликите на вицепремиера Валери Симеонов към протестиращите майки – „ кресливи жени” с „ сякаш заболели деца”.

„ Валери Симеонов не крепи третото държавно управление на Борисов. Решението на дребната коалиция е такова – да не подава оставка вицепремиерът”, посочи Караянчева.

Относно семейство Баневи, които бяха задържани през вчерашния ден във Франция по обвиняване за данъчни и документни закононарушения, както и за пране на пари и думите на Евгения Банева преди години, че са дали милиони за корупция, тя разяснява: „ Нека да се осветят тези имена, които са желали подкупи, и тогава прокуратурата ще си влезе във функциите”.

„ Движение за права и свободи е съпротива и е обикновено да приказват такива неща (оставка на правителството). Имаме доста работа още да свършим, не е време за предварителни избори”, разгласи още Цвета Караянчева.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР