Балон с хелий измина над 2500 км по въздух от

...
Балон с хелий измина над 2500 км по въздух от
Коментари Харесай

Руснак доказа, че Дядо Коледа съществува - slava.bg

Балон с хелий измина над 2500 км по въздух от малко австрийско градче до планинско село в Северен Кавказ на Русия, като провокира една от най-невероятните коледни истории, съобщи RT.

Амин, аграрни производител от село Красный Курган в Карачаево-Черкезия, описа пред Mash Telegram за това по какъв начин е станал Дядо Коледа в действителния живот.

Като в приказка, историята стартира един ден в средата на декември, когато Амин видя бял балон с хелий, падащ от небето в задния му двор. Стопанинът се заинтересувал от необичайния „ нахалник “ и разкрил, че към него има приложено ръкописно писмо.

"Разбрах, че е написано от дете “, спомни си Амин. Но защото писмото е на непознат език, той помолил другари за помощ в превода. Става ясно, че писмото е известие до Дядо Коледа, писано на немски език. Авторът е София, деветгодишна от австрийския град Оберндорф бе Залцбург, на към 17 км северно от Залцбург.

В писмото момичето споделило на Дядо Коледа, че мечтае да се снабди с приказна рокля за принцеса, палатка, завършена като феодален палат, и ховърборд за Коледа, дружно с „ доста обич за целия свят “, тъй че хората да не спорят ”вече толкоз доста ".

Амин не може да седи бездействащ и взема решение да поеме отговорностите на Дядо Коледа, явно смятайки, че е ръката на ориста е подхвърлила балона на пътя му.

Подаръците са много скъпи за фермера и той моли приятелите си за помощ, като множеството от тях са нетърпеливи да вземат участие в реализирането на коледното знамение.

Актьор, представящ се за Дядо Коледа, връчи подаръците на щастливото момиче в родния му град. София и фамилията й останаха зашеметени, когато се свързаха с хората, които помогнаха на Амин да откри момичето и да сбъдне фантазиите му. Възхитената деветгодишна съобщи пред локалните медии, че в този момент желае да учи съветски.

София разкри също, че несъмнено ще изпрати още един балон с коледни пожелания през идната година, с цел да види какаво ще се случи този път.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР