Българското участие в Йерусалим завърши с общо четири медала, като

...
Българското участие в Йерусалим завърши с общо четири медала, като
Коментари Харесай

Божидар Саръбоюков след Европейското до 20 год.

Българското присъединяване в Йерусалим приключи с общо четири медала, като от тях два сребърни за Божидар Саръбоюков в скока на дължина и в тройния скок. 

„ Чувствам се доста горделив от себе си. Радвам се, въпреки и вчерашният орден да не е този, който чаках. Аз съм удовлетворен, тъй като се показах уместно. 1 сантиметър на тези огромни резултати в действителност е доста, бях подготвен да го преодолея, само че очевидно не ми беше деня “, показа Саръбоюков при завръщането на националите ни в България.

„ Винаги има какво още да се гони и би трябвало, тъй като по този метод за бъдеще би трябвало да се демонстрират резултати. Все отново 1 сантиметър е доста гадно, ще се боря да си отмъстя в положителния смисъл “, добави той. 

„ Аз самия не чаках да се доближа до този резултат, тренирахме крепко, по слабите резултати бяха повече в психическа основа, не физическа. Сега задачата ми е да се показва уместно на Световното след 1 седмица и по-късно към този момент ще гоним олимпийския норматив “, сподели още Божидар Саръбоюков 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР