Българското ромче на прочутия кечист Кърт Енгъл стана отличник в

...
Българското ромче на прочутия кечист Кърт Енгъл стана отличник в
Коментари Харесай

Българското ромче, осиновено от Кърт Енгъл, става кечист

Българското ромче на фамозния кечист Кърт Енгъл стана първенец в Съединени американски щати! Йосиф от Сливен, който към този момент се споделя Джоузеф, се дипломира в една от елитните гимназии в Пенсилвания.



Българчето към този момент е на 19 години и изцяло се е интегрирало в Америка и в фамилията на фамозния си татко. Йосиф/Джоузеф е роден в бедняшките квартали на Сливен и остава сирак, преди да бъде осиновен от световноизвестния кечист и олимпийски първенец по битка Енгъл.

Това стана след доста премеждия и бюрократични спънки от другите институции, само че всичко приключи с хепиенд. В началото кечистът наричаше ромчето " моя доведен наследник ", само че към този момент Джоузеф е единствено " синко ".
 Кечистът целува Джоузеф на дипломирането Кечистът целува Джоузеф на дипломирането
Българчето има позволение от баща си да тренира кеч, откакто на този стадий е отметнал учението. Още преди време една от най-големите митове в кеча предизвести, че ще помогне на Джоузеф в спорта, само че учебното заведение би трябвало да е приоритет.
 
 Осиновеното от Кърт Енгъл ромче е пожарникар

 Българското ромче на Кърт Енгъл стана на 18 година

" Толкова се гордея със сина си Джоузеф, който приключва гимназия. Той имаше и невероятна година при старшата възраст в кеча ", споделя щастливият баща, който е спечелил всички вероятни трофеи в един от обичаните спортове на американците. " Ще разреша на сина ми да се опитва като кечист, в случай че Джо първо се концентрира върху учебното заведение - сложи изискване преди време Енгъл. - По мое време нямаше да съм доста склонен да опита, само че през днешния ден изискванията за кечистите са много по-добри. Грижат се за тях. "
 Българчето дружно с татко си и дребната си сестра Българчето дружно с татко си и дребната си сестра


Джоузеф към този момент е възмъжал и е натрупал сериозна мускулна маса, която е наложителна в кеча. Кариерата на неговия татко завърши преди четири години. В продължение на близо две десетилетия Енгъл се биеше в най-драматичните мачове. Заради тежкото натоварване от спорта и непрекъснатите травми той се пристрасти към обезболяващите и алкохола. За да избави своя живот, кечистът влезе в клиника за лекуване на зависимости и към този момент повече от 10 години е трезвеник. Сега Енгъл се радва на общо шест деца, едно от които е българчето от Сливен, писа " България Днес ".

Преди време Енгъл и Джоузеф претърпяха трагичен миг, откакто момчето едвам не се удави в езерото Ери, което е едно от най-големите в Северна Америка. Джоузеф бе избавен от чужд юноша, защото самият Кърт Енгъл не може да плува.

" Благодаря на Джейк Смит, че избави сина ми Джоузеф на плажа през днешния ден. Ти си воин, момче! ", сподели тогава легендата на кеча.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР