Българското правителство или това, което беше назначено от американския посланик

...
Българското правителство или това, което беше назначено от американския посланик
Коментари Харесай

Костадинов: Правителството ни обяви война, нека извикат американските войски срещу нас

„ Българското държавно управление или това, което беше назначено от американския дипломат за такова, разгласи война на една политическа партия. “

Това съобщи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов , съгласно който българските жители през днешния ден са станали очевидци на нещо невиждано , което за първи път се случва в най-новата история на България.

„ Тях ги е боязън, тъй като знаят, че „ Възраждане “ рано или късно ще ръководи и по тази причина се пробват да ни унищожат. Не съумяха да го създадат през 2020 година, мислите ли, че ще съумеят в този момент? Нека впрегнат в този момент цялата страна, дано извикат американските войски от американските бази. Защото явно е, че и това могат да опитат да създадат “.

Той добави, че страната сега се ръководи от новия американски дипломат и заради тази причина не признава това държавното управление от първия ден. По думите му събитията в България сега вървят по сюжета на тези в Украйна преди 10 години, като задачата е да се вкара страната в революция .

Костадинов напомни, че са пуснати сигнали в прокуратурата против ръководителите на „ Продължаваме промяната “, които съгласно него са осъществили държавна измяна , съгласувайки назначения на висши държавни позиции, в това число на ръководителите на тайните служби с непознати посолства.

„ Те ще се опитат да ни лишават свободата, ще се опитат да ни вкарат в робската люлка и робските окови, само че няма да стане нещо. Няма кой да ни покори нас, ние към този момент сме спечелили тази борба, въпрос на време е да управляваме страната “.

По-рано през днешния ден след съвещанието на Министерския съвет министър председателят Николай Денков разкритикува остро партия „ Възраждане “ , като съобщи, че държанието ѝ е недопустимо през последните няколко седмици, като засяга апелите към принуждение на избрани нейни членове. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР