Българското правителство и това мнозинство превръщат България в наказателна колония

...
Българското правителство и това мнозинство превръщат България в наказателна колония
Коментари Харесай

Нинова: Българското правителство превръща страната ни в наказателна колония за убийци и изнасилвачи

Българското държавно управление и това болшинство трансформират България в наказателна колония за нарушители, убийци, изнасилвачи и перачи на пари. Това заяви пред публицисти в Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и, с цел да илюстрира тезата си, тя сподели документ на немски език. По думите ѝ всеки може да го види на интернет страницата на Баварската държавна работа по убежищата и репарациите.

Тя уточни, че в формалния документ написа, че на 8 февруари 2024 година от летището в Мюнхен за София са изхвърчали и пристигнали 21 души.

„ Сред репатрираните бяха шестима души, които бяха наказани за ликвидиране, непредумишлено ликвидиране, нанасяне на тежка телесна щета, полови закононарушения, грабежи и пране на пари “, цитира Нинова абзац от документа.

Срещу половинчатия и съвсем никакъв Шенген са поели ангажимент България да се трансформира в център на нарушители.

Изникват доста въпроси – къде в България се намират в този момент тези хора, тъй като те би трябвало да са в пандиза, щом Германия твърди, че са наказани. Вероятно се разхождат всред нас по българските улици. Никой не дава логичен отговор, Денков отхвърля и споделя, че всявам страхове, разяснява Нинова.

Тя попита по какъв начин по този начин външният министър Мария Габриел и ръководителят на въшната комисия в Народното събрание в лицето на Бойко Борисов не знаят за такова нещо. Според нея Борисов „ го играе на засегнат “, само че той знаел за това  и е разчитал истината да не се разкрие.

„ Случващото се е извънредно рисково. Нещата потеглиха от Австрия, а не щеш ли и Германия се причислява към връщането на мигранти и то какви... Те няма да ни върнат лекари и инженери, а ни връщат убийци, изнасилвачи и перачи на пари “, сподели още водачът на социалистите.

Тя уточни, че нито от премиера Денков, нито от Мария Габриел са получили някакъв логичен отговор, а само общи приказки по Дъблинското съглашение.

Тези самолети кацат в цялостна тайнственост и загадка, смъкват ги зад някакви паравани тези хора... Искаме истината и това да спре, България не може да бъде гето на нарушители и убийци от Афганистан и Сирия. Погубват страната с всеки минал ден, разкритикува ръководещите Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия обърна внимание и на заглавието на документа: „ Успешно депортиране на нарушители в България “. И заяви, че идната стъпка ще бъде да се извърнат за повече информация към Министерството на вътрешните работи, откакто министър председателят, външният министър и ръководителят на въшната комисия не желаят да отговорят.

„ Представете си, че са в лагер от отворен вид... те се разхождат някъде умерено измежду нас. И ние нито ги знаем кои са, нито къде са “, сигнализира Нинова.

На въпрос дали би трябвало да се желае оставката на и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов, Нинова отговори, че той би трябвало да се отдръпна, до момента в който приключат инспекциите против него.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР