Българското общество е наясно кой кой е, отдавна е ясно

...
Българското общество е наясно кой кой е, отдавна е ясно
Коментари Харесай

Атанасов: Радев работи за мира, но за руския мир

" Българското общество е наясно кой кой е, от дълго време е ясно и кой кой е в съветската пета колона в енергетиката в България ", разяснява пред Нова телевизия съпредседателят на Демократична България и водач на ДСБ Атанас Атанасов настояванията за " доказателства " от страна на Съединени американски щати по листата " Магнитски ".

Той предвижда " напредък за смяна " и висока изборна интензивност на идните избори.

" Трябва да действаме пламенно против корупцията, да има антикорупционно законодателство, институции ", съобщи той.

" Възмутен съм от някои социологически организации. Едно изследване, правено преди да бъде оповестена обединението ПП-ДБ дава минимална преднина на ГЕРБ пред нас, това е безспорна операция ", заяви Атанасов.

" Трябва да бъдат положени съществени старания от нашето обединяване за повдигане на изборната интензивност.

" Аз не знам къде ще повеждам. Листите на са факт. Не съм подписвал листа, в която Божанков води в Габрово. Но отново се вършат опити за основаване на спорове, несъмнено, че ще има неудовлетворени. всички би трябвало да схванат, че от нас се чака да променим това, което се случваше до момента ", отговори той на въпрос къде ще бъде лидер на листа на изборите.

" Ще има среща с " Ние идваме ", бяха извършени срещи с няколко по-малки политически сили, неправителствени организации, получихме обещания за поддръжка ", сподели още той и добави, че ДБ-ПП разчитат да имат независимо болшинство след изборите.

" Скоро ще е подготвена взаимната ин стратегия за ръководство, който се подпише под нея може да се преглежда като евентуален сътрудник ", счита той.

" Съзнаваме, че българското общество е изтощено, желае да се сформира ръководство и да се реши политическата рецесия, бих споделил, че само с " Възраждане " не можем и няма да преговаряме ", съобщи Атанас Атанасов.

" На втория тур на президентските избори не сме подкрепяли Румен Радев, изключително аз. Има обществени данни, че президентът нарушава Конституцията, че се слага над Народно събрание. Има решение на Народно събрание за военната помощ на Украйна и то не е за еднократна помощ. Аз съм за импийчмънт и ще работя за това, имам проект по какъв начин да се случи импийчмънт, само че за това би трябвало да има парламент. Радев работи за мира, само че за " съветския мир, а методът, по който ръководи неговото държавно управление демонстрира, че той се кани да ръководи дълго. Той се държи като монарх ", сподели той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР