Българското крило на Фресно Стейт Янина Тодорова официално приключи колежанската

...
Българското крило на Фресно Стейт Янина Тодорова официално приключи колежанската
Коментари Харесай

Янина Тодорова официално приключи колежанската си кариера в САЩ

Българското крило на Фресно Стейт Янина Тодорова публично завърши колежанската си кариера в Съединени американски щати. Българката бе изпратена с почести от управлението на програмата, с цветя и плакет.

„ Ох, леле.. пристигна най-сетне и това време. Ето ме пет години по-късно. Американското ми баскетболно пътешестване стигна своя край. Благодарна съм на всичките си треньори, които работих, на съотборничките си, спонсорите си, почитателите, преподавателите и приятелите. Фрешно Стейт и Одеса Колидж постоянно ще имат особено място в сърцето ми. Нямаше да стигна до тук без вас. Всяка година поставяше все по-високи цели пред мен и повишаваше моята резистентност. През възходите и спадовете продължих да натрупвам житейски мемоари и уроци. Благодарна съм за цялата ваша обич и поддръжката, която получих. Няма да спра да играя и да изгубвам пристрастеността и хъса си. Като погледна обратно, не бих трансформирала нищо. Не бих заменила тази опция за нищо, тъй като знам, че в този момент съм още повече себе си “, написа в страницата си във Facebook Тодорова.

Тя е шампионка за девойки до 20-годишна възраст в Дивизия Б с националния тим на България.

В последната си година в Съединени американски щати родената във Велико Търново баскетболистка има 14 мача, от които в 12 бе титуляр, със приблизително 5,8 точки и 1,9 битки на мач, а също 1,7 отнети топки на мач. Предната година тя игра в 19 мача.

Във времето си в Одеса Джуниър Колидж тя два пъти попадна в Идеалния тим на района си, като бележи по 10,7 точки на мач с 44,3% успеваемост.

„ Като дете мечтаех да играя в колежански баскетбол в първа дивизия в NCAA и тази опция бе изумителен метод да опозная света и да реализира повече. Бъдете смели, не позволявайте на никой да ви споделя на какво сте способни и на какво не. Бъдете упорити и продължавайте напред. От през днешния ден моят живот като студент-атлет завърши и аз не преставам напред. Нямам самообладание да схвана какво следва. С обич към играта – ЯТ “, написа още българската баскетболистка от школата на Черно море Одесос.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР