Българско семейство от Плевенпострада тежко при катастрофа в турския град

...
Българско семейство от Плевенпострада тежко при катастрофа в турския град
Коментари Харесай

Зверска катастрофа с българско семейство в Турция! Има жертва

Българско семейство от Плевенпострада тежко при злополука в турския град Кютахя, вследствие на това една от пътничката е починала на място, информираагенция ДХА, съобщи БЛИЦ.бг.

При загуба на контролводачът на автомобила се преобърнал и вследствие на това,67-годишнатаТаня Нинкова Парашкевова умира на място, ашофьоръти другите двама пасажери са потърпевши тежко и са настанени в болница.

По предварителна информация лидерът наавтомобила с плевенскарегистрация Петър Петров (35) е изгубил надзор над автомобила и се блъснал вбетонната стена на бензиностанциякрай града.Таня Нинкова Парашевова, която заседнала в преобърналата се кола, загиналана място, а водачът Петър Иванов Петров, дружно със брачната половинка му Надежда Николаева Петрова (38) и дъщерята им К.П. (10) са ранени.

На мястото на произшествието незабавно са изпратени екипи на незабавна помощ, служители на реда и жандармерия. Медицинските екипи, които пристигнали за малко време, откарали потърпевшите след оказване на първа помощ вуниверситетската болница в Кютахя Евлия Челеби.

Трупът на починалата при злополуката е откарана в моргата на болничното заведение след оглед на прокуратурата. Камери са записали моментите от злополуката, добавя ДХА.

HABERBG.NETнаучи, че фамилията отпътували за Афионкарахисар на отмора, а умрялата жена се занимавала с бизнес в Плевен.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР