Българско семейство - мъж и жена са били разстреляни в

...
Българско семейство - мъж и жена са били разстреляни в
Коментари Харесай

Разстреляха семейство българи в Кейптаун

Българско семейство - мъж и жена са били разстреляни в дома им в Кейптаун, Южна Африка. Нападателите са умъртвили и кучето на фамилията и са откраднали всички мобилни телефони и компютри, които намерили.

Според локалната полиция Анджело Димов и втората му брачна половинка му Неси Пеева са били убити в главата.

Анджело е бил обвиняем по дело за машинация с кредитни карти. 

Двамата имат 6-годишна щерка. Детето схванало, че нещо не е наред, когато никой не отишъл да го вземе от занималня. Съседите на фамилията настояват, че не са чули нищо.

Адвокатът на Димов, Уилям Бот е отказал да разяснява убийството с обяснението, че тече полицейско следствие, само че е прецизирал, че се пробват да оказват помощ на момиченцето, което учело в първи клас.

Неси Пеева е била притежател на сладкарницата The Cake Witch и е правела торти за сватби и рождени дни. Преди да срещне Димов е работила прочут ресторант в Нюландс.

Според другар на фамилията бизнесът на Пеева вървял добре, само че не знаел нищо за делата на брачна половинка ѝ. Той прекарвал множеството си време отвън Южна Африка.

TimesLIVE оповестява, че 27-годишният наследник на Анджело от първия му брак живеел в колиба в двора на къщата на фамилията. Преди време той е бил съществено ранен при случай с мотор и известно време е бил в кома. След като излязъл от болничното заведение, синът на Анджело пътувал до България и напълно неотдавна се върнал назад в Кейптаун.

Според другар на фамилията Пеева не водела изключително деен обществен живот и не ходела по купони, защото не обичала алкохол и опиати.

Южноафриканското издание прецизира, че през декември бизнес сътрудникът на Анжело също е станал жертва на въоръжен обир. След това инсталирал бронирани стъкла на дома си и взел спомагателни ограничения за сигурност.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР