Българско семейство е оцеляло във водния ад в Гърция, благодарение

...
Българско семейство е оцеляло във водния ад в Гърция, благодарение
Коментари Харесай

Българско семейство оцеля във водния ад в Гърция, благодарение на шофьор на тир

Българско семейство е оживяло във водния пъкъл в Гърция , с помощта на водач на тир . Аристос Константину показа в ефира на „ bTV “, че са били в Атина, когато са тръгнали към България. С жена му Кремена Колева и щерка им са пътували по автомагистралата през Солун. През цялото време е валяло дъжд , само че нищо не е показвало, че ще им се случи нещо толкоз ужасно .

В един миг полицейски чиновници са отбили автомобила , в който пътувало фамилията. Час по-късно целият регион там е бил залят с голямо количество вода, а съгласно Константину с отбиването им униформените са позволили огромна неточност. Колева счита, че униформените не са разбрали кой път да затворят , защото автомагистралата е била проходима.

Докато пътували валяло дребен дъжд , който не е бил пороен. През цялото време полицейски чиновници ги насочвали . И внезапно придошла вълна , която заляла колата им. Константину изясни, че вследствие на нея автомобилът спрял , моторът изгаснал . Зад тях имало камиони.

Автомобилът на потърпевшите. Снимка: Aristos Constantinou / Άριστος Κωνσταντίνου, Фейсбук

Жената се обърнала да види щерка им , която плачела безшумно , до момента в който водата достигала доникъде на вратата на колата. Семейството се обадило в полицията , само че в този миг на помощ се притекъл лидер на тир – Андон Тенев .

Семейството и лидерът. Снимка: Aristos Constantinou / Άριστος Κωνσταντίνου, Фейсбук

Колева показа, че Андон ги е измъкнал през прозорците , тъй като не са можели да си отворят вратите .

Самият Тенев разказа случилото се като огромен призрачен сън . По думите му хората са били във водата, до момента в който са прииждали още талази. Буквално за минути равнището на водата се е покачило и това го е предиздвикало да извади фамилията от водата и да го прибере на изсъхнало при него в камиона.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР