Българският вратар Александър Георгиев, който пази за отбора на Колорадо

...
Българският вратар Александър Георгиев, който пази за отбора на Колорадо
Коментари Харесай

Александър Георгиев бе титуляр при тежка загуба на Колорадо Аваланч

Българският вратар Александър Георгиев, който пази за тима на Колорадо Аваланч, евентуално дълго ще си спомня вечерта на 13-и април, откакто хокеистите на Уинипег му вкараха 4 безответни гола единствено за по-малко от 15 минути.

Той напусна леда в 14:26 минута, след което беше сменен от Юстус Анунен. Но и финландецът не се появи кой знае като затруднение пред играчите на Джетс, които завоюваха срещата със 7:0.

Джош Мориси и Адам Лоури се разписаха в рамките единствено на 10 секунди в първата третина, когато четири шайби влетяха в мрежата на Георгиев. Отделно от това, той отрази 11 удара. Конър Хелебок на вратата на Уинипег избави 30 и записа пети шътаут през сезона.

Шон Монахън и Лоури се отличиха в мача с по два гола, също по този начин точни бяха Габриел Вилярди и Тайлър Тофоли. Уинипег записва шеста поредна победа, само че тя е и рекордна, тъй като съгласно статистиката за първи път отбор вкарва седем следващи гола в мач. Иначе всички голове паднаха в първите два интервала, а общо 10 индивида записаха точки.

Друг забавен миг е, че двата тима до през днешния ден бяха съседи в класирането с равни точки. Сега обаче Уинипег е на 3-о място в цялата Западна конференция със 106, до момента в който Колорадо е 4-и със 104.



Останалите резултти от тази нощ :

Ню Йорк Рейнджърс – Ню Йорк Айлендърс 3:2 след дузпи
Далас – Сиатъл 3:1
Флорида – Бъфало 3:2 след продължение
Филаделфия – Ню Джърси 1:0
Вашингтон – Тампа Бей 4:2
Отава – Монреал 5:4 след дузпи
Торонто – Детройт 4:5 след продължение
Нешвил – Калъмбъс 6:4
Питсбърг – Бостън 4:6
Едмънтън – Ванкувър 1:3
Лос Анджелис – Анахайм 3:1
Сан Хосе – Минесота 2:6



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР