Българският волейболен национал Александър Николов изигра много силен двубой за

...
Българският волейболен национал Александър Николов изигра много силен двубой за
Коментари Харесай

Алекс Николов най-резултатен при ключов успех на Лубе в първенството

Българският волейболен национал Александър Николов изигра доста мощен дуел за своя клубен отбор Лубе Чивитанова при триумфа с 3:0 (25:17, 25:22, 28:26) над Веро Волей Верона, воден от някогашния селекционер на националния тим Радостин Стойчев, в среща от плейофите на италианското състезание.

Николов приключи срещата като най-резултатен за настоящите първенци със своите 25 точки, а кубинецът Марлон Янт добави 15.

" Показахме доста добра игра, което се вижда и от крайния резултат, който е напълно в наша изгода. Дали ролята ми през днешния ден е била изненадваща? Не, ние упражняваме от дълго време този вид, само че през днешния ден за пръв път го приложихме в мач. Резултатът през днешния ден беше добър и ще забележим дали ще продължим да го употребяваме и за в бъдеще ", показа Алекс Николов след края на срещата.

Успехът за Лубе Чивитанова беше витално значим, тъй като по този метод момчетата на Джанлоренцо Бленджини понижиха изоставането си в серията на 1-2 победи и резервираха шансове за класиране на полуфиналите.

Сблъсъкът продължава с мач във Верона идната неделя (2 април), като момчетата на Радостин Стойчев се нуждаят от единствено един триумф, с цел да намерят място в идната фаза.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР