Българският център е един от основните двигатели за бизнеса на

...
Българският център е един от основните двигатели за бизнеса на
Коментари Харесай

Екатерина Недялкова е новият мениджър на Experian в България


Българският център е един от главните мотори за бизнеса на Experian, споделя Екатерина Недялкова
(снимка: Experian)

Екатерина Недялкова поема ръководството на Experian Bulgaria Global Delivery Centre, в който работят над 1000 индивида в границите на световната компания за информация и аналитични решения Experian.

Недялкова има над 15 години опит в интернационалните компании, като 4 от тях е част от екипа на Experian България, с фокус върху стратегически бизнес трансформации и възстановяване на оперативните процеси.
още по тематиката
Тя се причислява към екипа през 2016 година като началник на основна за компанията стратегия на световно равнище за „ Непрекъснато рационализиране и възстановяване на процесите ”. В началото на 2019 година Екатерина поема ръководството на програмата на световно равнище, за четирите стратегически центъра за услуги в Experian – България, Коста Рика, Чили и Малайзия.

Experian участва в България от 2004 година, като в този момент българският офис е най-големият център за район Европа, Близък изток и Африка с над 1000 чиновници. „ Българският център е един от главните мотори за развиването на. Нашите екипи обгръщат целия цикъл по снабдяване на един артикул – от създаване на софтуерните решения, през „ big data ” анализите до имплементирането им при клиентите и поддръжката ”, сподели Екатерина Недялкова.

„ Моята роля ще бъде да продължим да надграждаме взаимоотношенията си с бизнеса и присъединяване на българския офис в основни планове. Това ще даде спомагателни благоприятни условия и добавена стойност на българските екипи ”, разясни тя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР