Българският треньор Велизар Попов изведе отбора си до исторически триумф.

...
Българският треньор Велизар Попов изведе отбора си до исторически триумф.
Коментари Харесай

Велизар Попов изведе отбора си до исторически триумф

Българският треньор Велизар Попов изведе тима си до исторически успех. Воденият от него Тан Хоа завоюва за първи път в клубната си история шампионата за купата на Виетнам. Бившият ментор на Черно море стигна до огромния триумф още в първия си сезон отпред на отбора.

Ръководеният от Попов тим победи Виетел на финала на конкуренцията с 5:3 след осъществяване на дузпи. Редовното време и продълженията приключиха без маркиран гол.

" Направихме прелестен сезон и заслужихме този исторически трофей. Работихме крепко на тренировките и дадохме най-хубавото от себе си. Тази купа е почтена премия на всичките ни старания. Да, спечелихме финала с дузпи. Много хора ще кажат, че сме имали шанс. Съгласен съм ненапълно, само че не би трябвало да се не помни, че играчите се оправиха чудесно, съблюдаваха тактическите инструкции и не разрешиха на противника да означи ".

" За мен цялостното ни показване през тази година е впечатляващо. Преди последния края от шампионата към този момент си осигурихме си място в четворката, спечелихме купата, макар че противниците ни разполагат със доста повече финансови благоприятни условия ", разяснява 47-годишният Попов.
 Велизар Попов е новият селекционер на юношеския тим на Мианмар
Мианмар назначи български треньор за юношеския си тим

Скоро започва Купата на Азия до 22 години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР