Българският треньор на футболния Омония (Никозия) Ивайло Петев е мотивиран

...
Българският треньор на футболния Омония (Никозия) Ивайло Петев е мотивиран
Коментари Харесай

Ивайло Петев амбициран да създаде нов облик на Омония

Българският треньор на футболния " Омония " (Никозия) Ивайло Петев е стимулиран да сътвори едно ново лице на тима. " Ще видите по какъв начин Омония ще бъде доста по-различен тим. Също по този начин ще видите по какъв начин този тим ще играе по този начин, както хората желаят да го виждат. Но това ще стане когато аз изградя тима, когато аз направя подготовката ", съобщи Ивайло Петев, който е гневен поради провалянето с 1:2 от " Докса " (Катокопия) в последния кръг от постоянния сезон. Резултатът нямаше изключително значение, тъй като " Омония " е на шестото място и се класира в горния плейоф, до момента в който " Докса " е седми и ще се бори за оцеляване.

" Мисля, че резултатът не дава отговор на показаното на терена. Благодаря на момчетата за положените старания. Лошото единствено е, че двата гола в нашата врата са от наши неточности. За първото попадение мога да кажа, че не беше феърплей от страна на тима на " Докса ". Ние имаме паднал състезател, който след това се оказва с фрактура, а те не престават и ни вкарват гол ".

През миналата седмица Петев в профил трима футболисти от отбора. Според медиите в Кипър, повода е, че въпросните играчи са тровели атмосферата в съблекалнята. " Мисля, че значително променихме имиджа на отбора. Да ги махна, беше мое персонално решение. Правя това, което считам за вярно ", споделя още българинът.

" Виждате, че в този момент използвах много от младите. Планът ми е подобен, откогато отпаднахме за Купата на страната. Искам да видя до какъв брой мога да разгадавам на запасите и на младите ", съобщи Петев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР