Българският треньор Ивайло Петев възкреси „Омония“. Откакто родният специалист е

...
Българският треньор Ивайло Петев възкреси „Омония“. Откакто родният специалист е
Коментари Харесай

Петев възкреси „Омония“

Българският треньор Ивайло Петев възкреси „Омония“. Откакто родният експерт е отпред на тима, отборът записа 7 победи, реми и единствено 1 загуба. Последният триумф бе в дербито против „Анортозис“. В борбата „Омония“ изоставаше в резултата до 85-ата минута, само че с два гола на Мат Дербишър трите точки сграбчиха играчите на Петев.

Отборът от Никозия си подсигурява присъединяване за турнирните плейофи, в които мерят сили първите 6 отбора. Това бе и поставената цел от управлението пред Петев преди месец и половина, когато пое „ Омония “. Тогава отборът имаше 19 точки от 14 изиграни срещи, само че възкръсна и завоюва още 22 в едвам 9 дуела.

Проклятие наподобява е застигнало обаче вратарите в отбора от Никозия. По време на срещата с „Анортозис“ се контузи петият пазач – Джон Албуг, притеглен преди дни. Той пострада в дебюта си и бе сменен в 33-ата минута от 20-годишният Андрес Кристодулу, младеж на „Омония“. Преди Албуг поредно се контузиха Пийт Фелтчусен, Константинос Панау и Николай Михайлов. Младокът Кристодулу влизаше на пожар във всеки един от случаите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР