Българският тенисист Димитър Кузманов ще играе срещу Салваторе Карузо (Италия)

...
Българският тенисист Димитър Кузманов ще играе срещу Салваторе Карузо (Италия)
Коментари Харесай

Kузманов: Sofia Open е невероятно изживяване. Жребият ми е приемлив

Българският тенисист Димитър Кузманов ще играе против Салваторе Карузо (Италия) в първия кръг на главната скица на Sofia Open 2020. Ето какво съобщи втората българска ракета след жребия, в който участваха той и Адриан Андреев:

"Пето следващо присъединяване за мен на този прелестен шампионат. Мога да кажа, че жребият е допустим, въпрек че няма леки съперници от всички декларирани, които ще вземат присъединяване. Благодаря на Ади (Адриан Андреев), който изтегли моя противник. Познавам доста добре Салваторе. Той много постоянно вземаше присъединяване на шампионатите АТП "Чалънджър ", упражнявали сме много пъти. Нямаме формален мач между тях. Очаквам тежък мач, както в действителност съм очаквал и преди жребия - против всеки един от противниците. Най-важното за мен е да извърша напътствията, които имам от моя треньор - това, което аз би трябвало да върша на корта.

"Sofia Open е необикновено преживяване. За жал, тази година, предвид на обстановката по света и пандемията, залата няма да може да бъде цялостна, само че въпреки всичко хубавото е, че има стеснен брой почитатели, които ще могат да следят срещите. Призовавам всички да съблюдават наложените ограничения, с цел да се организира сполучливо този прелестен шампионат и да продължава да се организира, тъй като това е невероятна опция за всички български тенисисти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР