Българският тенисист Александър Лазаров спира да се състезава за България

...
Българският тенисист Александър Лазаров спира да се състезава за България
Коментари Харесай

Голям скандал в тениса: Национал отказа да играе за България, нападна БФТ

Българският тенисист Александър Лазаров стопира да се състезава за България и упрекна родната федерация за отношението към него, когато се е нуждаел от помощ.

" За хората, които от време на време към момента се чудят за какво Григор Димитров към този момент години наред отхвърля да играе за националния тим, ще кажа единствено едно, само че преди този момент бих желал да се извиня както на нето, по този начин и на целия му екип. Искам да му се извиня, тъй като си разреших предходната година да засегна тематиката и да изкажа отчаяние заради обстоятелството, че той не играеше с нас. Направих го, тъй като някак си ми се искаше да прекарваме повече време дружно. По времето на АТП къп 2020-а година в Австралия аз се почувствах за пръв път в живота си същински тенисист, с помощта на избора му да играем двойки дружно, както и вярата от неговия екип, че ставам за нещо огромно в този спорт.
 Неприятно! Контузия спря Григор Димитров по пътя към полуфиналите на US Open
Неприятно! Контузия спря Григор Димитров по пътя към полуфиналите на US Open

Гришо се контузи в края на третия сет

Спечелихме против тогавашните номер 1 в ранглистата на двойки, което остава миг, който ме кара да се усещам горделив. За разлика от доста хора, когато позволи неточност, нямам проблем да я призная. Животът ме е научил. Поради усъвършенства прояви, дейности и фасон от страна на БФТ, състезател като Григор в никакъв случай не може да има нужното почитание, с цел да играе за националния тим. Отне ми време да го схвана, само че в този момент е ред на БФТ да разбере за какво са изгубили него дефинитивно и за какво от през днешния ден нататък губят и мен. Но това го знаем всички... просто не всички го приказват обществено. Е, все някой би трябвало да го направи, нали? Няма проблем това да съм аз ", написа в профила си в Инстаграм Лазаров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР