ПЪРВО НА FOX – Защитниците на живота, тихо отчаяни от

...
ПЪРВО НА FOX – Защитниците на живота, тихо отчаяни от
Коментари Харесай

След пренебрежението на Републиканската партия, защитниците на живота, заредени отново с енергия от Камала Харис, която могат да нарекат „екстремистка“

ПЪРВО НА FOX – Защитниците на живота, безшумно обезверени от измененията в абортите към платформата на Републиканската партия, се зареждат още веднъж от новия евентуален предстоящ претендент на демократите, която мнозина считат, че могат сполучливо да нарисуват като „ екстремистката, която е тя “ по въпроса за аборта.

Политиката на абортите се промени, откогато Върховният съд анулира Роу против Уейд и изпрати въпроса за достъпа до абортите в щатите. Демократите се възползваха от момента, като упрекнаха някогашния президент Тръмп и неговите съдружници за решението и се пробваха да убедят гласоподавателите, че гласуването за демократ е гласоподаване за възобновяване на Роу в някакво качество. 

Точно преди Републиканската национална спогодба предходната седмица RNC смекчи дългогодишния език на Републиканската партия в платформата на партията, премахвайки препратките към апели за национална възбрана на абортите, с цел да се хареса на по-широка група от гласоподаватели. 

Групите, подкре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР