Българският старши треньор на Верона Радостин Стойчев говори след началото

...
Българският старши треньор на Верона Радостин Стойчев говори след началото
Коментари Харесай

Радо Стойчев: Очаквам този сезон да сме много по-силни

Българският старши треньор на Верона Радостин Стойчев приказва след началото на подготовката на Блу Волей за новия сезон. Волейболистите, измежду които и Матей Казийски и Аспарух Аспарухов, упражняват във фитнеса под управлението на новия български кондиционен треньор Цветелин Иванов.

Радо Стойчев приказва пред локалния вестник L’Arena.
 Новият българин във Верона: Радо Стойчев знае по какъв начин да направи тима първенец на Италия (видео)
„ Трябва да кажа, че началната шестица към момента не е окомплектована. Ще се опитаме да имаме по-широк състав, не ми харесва да имаме твърди титуляри. Все още ни липсват двама играчи, които се надявам да дойдат скоро. Все още чакаме идването на Томас Джаешке, който към момента е блокиран в Съединени американски щати заради пандемията от Covid - 19. Странен сезон от позиция на подготовката и всичко останало ще бъде забелязано и демонстрирано на терена”, съобщи Радо Стойчев.

“Атакуващото ни трио наподобява доста мощно - Стефан Бойер, Матей Казийски, Томас Даешке. Качеството в офанзива зависи от самостоятелните качества на играчите, само че също и от отборната игра и разпределителя. Всичко това ще бъде тествано, тъй като не знаем настоящото физическо положение на Джаешке. И се надявам толкоз доста за бързото израстване на Аспарух Аспарухов. Очаквам да стартираме на доста по-високо равнище от предишния сезон, като се има поради, че сработката на Лука Спирито със Стефан Бойер и Матей Казийски към този момент е доста по-добра”, добави Бълбгарският ментор на Верона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР