Българският специалист Димитър Димитров на практика по документи все още

...
Българският специалист Димитър Димитров на практика по документи все още
Коментари Харесай

В Казахстан съобщават за грозна раздяла на Херо с Иртиш

Българският експерт Димитър Димитров на процедура по документи към момента е треньор на Иртиш Павлодар, въпреки че раздялата сред двете страни се чака да бъде официализирана в най-скоро време. Според локалните издания Footboom.kz, Sports.kz и KazFootball.com, рокадата не е била изключително приятна.

Неофициалните информации на тези медии е, че Херо и щабът му не са били позволени до стадиона за мача с Жетису в сряда. Вследствие на това дуелът е бил управителен от краткотрайния ментор Андрей Ненашев.

Очаква се в околните няколко дни цялата документи да бъде завършена и българският експерт да скъса връзките си с Иртиш. Според изданията, виновността за тази развръзка е напълно на клубното управление, което се опитвало да прикрие управителната си неплатежоспособност, като си измие ръцете с треньора.

В последните дни името на Димитър Димитров се спряга интензивно за пост в Левски. Той за последно беше отпред на " сините " през 2000 година, като ги изведе до купата. В България Херо работи последно до юни предходната година, когато си потегли от Лудогорец, откакто го беше извел до купата. След това отиде в Иртиш, избави го по необикновен метод от изпадане, с цел да се стигне до раздялата в този момент.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР