Българският специалист Атанас Петров подаде оставка като старши треньор на

...
Българският специалист Атанас Петров подаде оставка като старши треньор на
Коментари Харесай

Атанас Петров подаде оставка в Гърция

Българският експерт Атанас Петров подаде оставка като старши треньор на новака в гръцкия волейболен хайлайф при мъжете Атлос Орестиада дни преди старта на локалния шампионат, който стартира в събота, заяви sportsfeed.gr.

" Искаме да обявим, че прекратяваме по взаимно единодушие взаимоотношенията си с българския треньор Атанас Петров, който по време на престоя си на пейката на нашия тим показва нравственос и професионализъм. Искаме да благодарим за господин Петров за свършената работа до момента и да му пожелаем всичко най-хубаво в персонален и в професионален проект ", се споделя в формалното известие на клубното управление. 

Петров беше назначен на поста през лятото и води състава в срещите от първата групова фаза на шампионата за купата на Лигата в края на предходната седмица, като Орестиада съумя да се класира в идващия стадий на конкуренцията след победи в по три гейма над ОФИ и над Аристотелис и проваляне в четири гейма от домакина Полихнис.    

След дуелите от управата на клуба, обаче, са изразили недоволството си от представянето на тима, макар класирането напред, в резултат на което Петров е решил да напусне, написа още sportsfeed.gr.

В Орестиада към този момент имат и подготвен вид за заместител на българина и това е локалният треньор Янис Орфанос. 

45-годишният Петров през предишния сезон водеше женския отбор на Казанлък взаимно с националния тим на България за девойки до 18 години. Преди това той работи пет години с мъжкия Хебър Пазарджик. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР