Българският скиор Алберт Попов не можа да завърши първия манш

...
Българският скиор Алберт Попов не можа да завърши първия манш
Коментари Харесай

Алберт Попов не можа да завърши първия манш на слалома в Загреб

Българският скиор Алберт Попов не можа да приключи първия манш от слалома за Световната купа, който се организира в хърватската столица Загреб.

Алберт започва с №36 под усилващия се снеговалеж. Той кара добре първоначално и изоставаше на първата контрола с 28 стотни. След това за жалост изпусна врата и се елементарни с очакванията си за положително класиране.

Най-бърз беше французинът Клеман Ноел. Той започва с №7 и имаше закъснение след последната контрола. Ноел мина най-чисто клопката, която имаше преди финала и записа време от 59.45 секунди.

Втори е норвежецът Себастиан Фос-Солеваг на 36 стотни от Ноел. Фос-Солеваг се пусна втори и кара доста по-добре от сънародника си Хенрик Кристоферсен, позволил няколко неточности. Кристоферсен остана на 11-а позиция с закъснение от 1.03 секунда преди втория манш.

Австриецът Мануел Фелер се подреди на трета позиция на 51 стотни зад водача. Неговият съотечественик Марко Шварц е на 78 стотни, а словенецът Щефан Хадалин с късния №24 е на 85 стотни.

Вторият манш в Загреб е от 16:30 часа. Този слалом е едвам третият в актуалното издание на Световната купа в алпийските ски.
 Зографски преодоля квалификациите в Бишофсхофен
Зографски преодоля квалификациите в Бишофсхофен

Той прелетя 125 метра
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР