Българският шампион Лудогорец представи официално четвъртото си ново попълнение през

...
Българският шампион Лудогорец представи официално четвъртото си ново попълнение през
Коментари Харесай

Лудогорец представи бразилеца Раи

Българският първенец Лудогорец показа публично четвъртото си ново попълнение през тази зима Раи Насимиенто де Оливейра, който идва в Разград като свободен сътрудник.

За последно 24-годишният футболист е бил част от бразилския Баия, който през тази зима притегли Сисиньо и Каули Оливейра от състава на " орлите ".

Трансферът на Раи беше обявен още във вторник, а през днешния ден за пръв път офанзивният футболист театралничи с екипа на Лудогорец, като на " Хювефарма Арена " той ще носи фланелката с №7.

" Искам да благодаря за доверието на президента и на всички шефове. От първия миг бяхме посрещнати доста добре. Имам достойнството да играя в един от най-големите клубове в Европа. Откакто е в елита, този тим е спечелил 11 следващи трофеи. Надявам се да направя щастливи почитателите и да напиша история с екипа на Лудогорец. Шансът да играя в Шампионската лига би бил положително продължение на моята кариера ", стартира той. " Искам да ви опиша една история. Аз съм доста вярваш. Преди 3 месеца моята майка отиде в черква и приказва с един духовник. Той и сподели, че ще подпиша с огромен клуб. Не назова име. Но ето, че в този момент това е реалност, а името на тима е Лудогорец. Сега вярата ми в Господ е още по-силна ", стартира Раи.

Бразилският футболист разкри още, че е отклонил всички други оферти, с цел да премине в Лудогорец.

" Откакто получихме офертата от Лудогорец, с моите сътрудници, които са като мои татковци, отхвърлихме всички други оферти. България беше най-хубавата алтернатива за мен, върша огромна стъпка. Бях 3 месеца без клуб, само че това не значи, че не съм упражнявал, не съм се хранил вярно, не съм спазвал режим. Говорих с треньорите на Лудогорец и те ми споделиха какво би трябвало да върша. Ще дам най-хубавото от себе си, с цел да израсна в този клуб. Знам историята на Лудогорец. Откакто тимът е в първа дивизия, е първенец. Също по този начин, откакто към този момент подписах с Лудогорец, ще направя разбор на всички противници, с които ще играем. Имам задоволително време да се срещна с българския футбол ", съобщи юношата на испанския Сарагоса.

Накрая новото попълнение на разградчани разкри, че преди да дойде у нас той е разговарял с към този момент някогашния състезател на Лудогорец Сисиньо, както и с бразилеца Роналдо, който през предишното лято подписа с Левски.

" От 12-годишен пребивавам и играя на студено. В Сарагоса, където започнах своята кариера, е доста студено през зимата. Да, не е като тук, само че ще се приспособявам. Говорих със Сисиньо, който в този момент е в Баия. Питах го за това по какъв начин той се е аклиматизирал в България и какъв брой време му е лишило това. Той ми сподели, че клубът е доста добър, всички са го приели чудесно. Не единствено в Лудогорец, само че и в страната като цяло.Разговарял съм и с Роналдо от Левски, с който сме играли дружно. Каза, че в неговия клуб е окей. Но в този момент, откакто сме в България и двамата, ще се забележим още веднъж и ще беседваме. Няма връзка сред мен и бразилската легенда Раи. Просто е съвпадане. Иначе татко ми се споделя Ривелиньо ", приключи Раи Насимиенто де Оливейра.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР