Българският шампион Лудогорец пръв научи името на следващия си съперник

...
Българският шампион Лудогорец пръв научи името на следващия си съперник
Коментари Харесай

Лудогорец вече знае следващия си съперник в Лига Европа

Българският първенец Лудогорец пръв научи името на идващия си противник в Лига Европа. Жребият за третия прелиминарен кръг на конкуренцията бе отредил разградчани да играят със загубилия във втория прелиминарен кръг на Шампионската лига от двойката Копенхаген (Дания) - Дъ Ню Сейнтс (Уелс).
 Социална самодейност на Лудогорец е номинирана за премия  Лудогорец е отправил оферта към вратар на Съндърланд  Бистришките “тигри ” изтезаха Лудогорец  Разнобой в Лудогорец за ориста на Марселиньо
Напълно съгласно упованията Копенхаген отстрани без проблем уелския си противник след две победи с 2:0 и 1:0 и не престават напред в Шампионската лига, до момента в който Дъ Ню Сейнтс отпада от шампионата на първенците и отива в Лига Европа, където му следва да се изправи против спечелилия от двойката Лудогорец - Валур.

Довечера Лудогорец се изправя против Валур в Разград в реванша сред двата отбора. Първият мач бе много сложен за българския първенец, който едвам в края на мача се добра до тъждество 1:1 в Исландия. Двубоят на " Лудогорец Арена " е от 20:30 часа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР