Българският шампион Лудогорец официално представи своето най-ново попълнение Тодор Неделев,

...
Българският шампион Лудогорец официално представи своето най-ново попълнение Тодор Неделев,
Коментари Харесай

Тодор Неделев: Вътрешно се почувствах нежелан в Ботев Пд, тук съм да помогна на Лудогорец да стане шампион

Българският първенец Лудогорец публично показа своето най-ново попълнение Тодор Неделев, който се причисли към " орлите " във вторник, откакто бе закупен от Ботев Пловдив.

Още с първите си думи Неделев благодари за интереса на разградчани към него и разкри, че неговата цел на " Хювефарма Арена " ще бъде да помогне на отбора да стигне до 12-та си поредна купа у нас.

" Тук е моментът да благодаря на Лудогорец за прелестното отношение и професионализма. Видях, че имат предпочитание да ме привлекат. Тук съм да оказа помощ на Лудогорец да станем първенци и да изпитаме страстта с огромните мачове, в които отборът играе ", показа българският национал.

Легендата на Ботев Пловдив се върна и към тежката си разлъка с " жълто-черния " клуб, споделяйки, че самият той се е почуствал нежелателен от управлението на " канарчетата ".

" Искам да кажа нещо като човек, който може да прави оценка поддръжката. Поклон пред почитателите на Ботев. Подкрепата им през тези години беше невероятна и всичко, което съм правил в Ботев е било за тях. Имаше два клуба – единият ми сподели, че няма потребност от мен, а другият ми сподели, че ме желае в редиците си. Всеки футболист, който не е мечтан в един тим, ще отиде в тим, където е мечтан и почитан. В персонален проект поисквам здраве на всички, поисквам си да имам огромни триумфи с Лудогорец. Всички знаят какво умея и ще се постарая да го демонстрирам във всеки мач. Аз просто вътрешно почувствах, че бях нежелателен. При оставащ контракт от 3 месеца, не може никой от клуба да не ме потърси и да чакат в последния миг да се съглася на нов контракт. Аз излязох с гордо вдигната глава и им споделих каква е обстановката, като се надявам те да ми повярват, тъй като аз в никакъв случай не бих ги излъгал ", призна Неделев.

" Не желая да встъпвам в детайлности. Г-н Зингаревич е споделил неговата позиция, това е мнението му. Аз съм футболист на Лудогорец и се концентрирам върху Лудогорец и изявите му в шампионата и в Европа. Пак споделям, че ще има почитатели, които няма да са удовлетворени и ще ме назовават изменник. Аз излязох пред почитателите и споделих моята позиция, само че всеки си има мнение и може да мисли каквото желае ", добави клубната легенда на Ботев Пд.

Тодор Неделев разяснява и борбата за купата сред Лудогорец и ЦСКА, разкривайки, че " зелените " ще създадат всичко допустимо, с цел да останат на трона в българското състезание.

" Още тогава като футболист на Ботев съжалявах, че не можахме да им вземем точки, само че ние ще създадем всичко допустимо до края да спечелим мачовете си и да станем първенци. Винаги съм имал предпочитание да стана първенец на България. Мисля, че Лудогорец, който в последните 11 години е най-хубавият тим в България и има 11 трофеи. Това може единствено да ме активизира да спечелим купата и да запиша името си със златни букви в историята на Лудогорец ", съобщи Неделев.

" В персонален проект желая всяка година да бъдем първенци и да играем европейски мачове. Надявам се още в неделя да покажа какво мога и да покажа на всички в Лудогорец, че не са сбъркали да ме привлекат ", добави полузащитникът.

Накрая българският национал разкри и каква е повода да избере екипа с №88 в Лудогорец вместо неговият обичан №8.

" Всички знаят, че обичаният ми номер е осми. В Лудогорец към този момент имат футболист с номер осми. Аз знам, че Вандерсон е играл с този номер и се надявам да го задмина по триумфи с Лудогорец ", приключи Тодор Неделев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР