Българският шампион Лудогорец информира своите привърженици, които ще наблюдават на

...
Българският шампион Лудогорец информира своите привърженици, които ще наблюдават на
Коментари Харесай

Лудогорец с важна информация за феновете, които ще наблюдават двубоя с Рома на живо на Олимпико

Българският първенец Лудогорец осведоми своите последователи, които ще следят онлайн решителното посещение в Лига Европа на Рома за организацията към дуела на " Стадио Олимпико " този четвъртък.

Разградчани гостуват в Рим на 3 ноември от 22.00 часа българско време в финален мач от груповата фаза на Лига Европа, а всички почитатели на " орлите ", които желаят да гледат срещата онлайн имат време да закупят своите билети до вторник (1 ноември).

От Лудогорец осведомят тези последователи, че за тях ще бъде обезпечен превоз от и до " Стадио Олимпико " в деня на мача, като на влизане в стадиона хората ще би трябвало да показват персонална карта или превоз, с цел да бъдат позволени на трибуните.

Ето го и цялото известие на Лудогорец за почитателите, които ще бъдат в Рим:

" ПФК Лудогорец оповестява на почитателите, които ще гледат дуела с Рома на " Олимпико " в четвъртък (3 ноември) от 21,00 ч. локално време, че домакините и полицията в града основават специфична организация за напредване до стадиона. Привържениците, които разполагат с билети за северната естрада на " Олимпико " (Distinti Nord Ovest), би трябвало да се съберат на площад Piazzale delle Canestre (00197 Roma RM, Italy), откъдето с шатъли ще бъдат превозени до стадиона. Първите такива потеглят в 17,00 ч., като дистанцията от площад Piazzale delle Canestre до " Олимпико " лишава 30 минути. Стадионът отваря порти в 18,00 ч. След края на дуела почитателите би трябвало да изчакат известно време на трибуните, след което със същите шатъли ще бъдат върнати на площад Piazzale delle Canestre.

Притежателите на билети първа класа за Monte Mario Top Nord ще влизат през турникети 2-13 на централната естрада, като за тях няма проведен превоз до стадиона.

ПФК Лудогорец поучава своите последователи с билети за северната естрада (Distinti Nord Ovest) да се придвижат до площад Piazzale delle Canestre въозможно най-рано и да съблюдават прецизно инструкциите на стюардите и полицията. За облекчение на почитателите човек от ПФК Лудогорец ще участва при тръгване на шатълите за " Олимпико " и ще оказва подпомагане при нужда.
За въпроси и подпомагане единствено в деня на мача след 16,00 ч. - тел. +359899515593

Важно е да се знае, че при идване на " Олимпико " всеки почитател наложително би трябвало да носи паспорт или персонална карта. Документът за идентичност, както и билетът, ще бъдат тествани от стюарди на специфичен пропускателен пункт. При разминаване в имената достъпът до стадиона ще бъде отхвърлен. Фен без документ за идентичност няма да бъде позволен на трибуните. При влизане на стадиона от входове 50, 51 и 52 на северната естрада всички почитатели и техния багаж ще бъдат подробно тествани.

На " Олимпико " е безусловно неразрешено е внасянето на камъни, ножове, ножици, лазери и всевъзможни предмети, които могат да причинят вреди или да бъдат хвърлени към терена.

Забранени са всевъзможни форми на дискриминация, расизъм или друга непоносимост с песни или писмени прояви.

Абсолютно е неразрешено блокирането на пътеходите ", написаха разградчани.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР