Българският шампион Лудогорец е пропуснал да привлече 21-годишния полузащитник Жандо

...
Българският шампион Лудогорец е пропуснал да привлече 21-годишния полузащитник Жандо
Коментари Харесай

Французин се разминал с Лудогорец заради разногласия

Българският първенец Лудогорец е пропуснал да притегли 21-годишния полузащитник Жандо Фукс, който към този момент е състезател на испанския първокласен клуб Алавес. Това разкрива самият футболист в чат с почитатели на баския тим. Фукс е от камерунски генезис, само че има френски паспорт и не е чужденец в границите на Европейския съюз.

Той е артикул на школата на Сошо, който сега е във втора лига на френското състезание и се намира в съществени финансови усложнения. Фукс играе като отбранителен халф и към този момент има контракт с Алавес до юни 2023-а година. Въпреки че е играл досега във френската Лига 2, баските от Алавес не се поколебали да платят желаната трансферна сума.

" Имах вид и да отида в българския Лудогорец, само че се появиха различия, които не мога да разясня. След това пристигна предлагането от Алавес. Сега съм тук и очаквам с неспокойствие да стартира шампионата в Примера дивисион, споделя 21-годишният отбранителен халф. Българските първенци взеха в тази зона 29-годишния Стефан Баджи от Бурсаспор, който изпадна от турската Суперлига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР