Българският шампион Лудогорец днес в 20:30 ч. излиза в град

...
Българският шампион Лудогорец днес в 20:30 ч. излиза в град
Коментари Харесай

"Лудогорец" е готов да си гарантира място в групите на Лига Европа

Българският първенец " Лудогорец " през днешния ден в 20:30 ч. излиза в град Мариямполе в посещение на литовския " Судува " с цел да си подсигурява място в груповата фаза на втория по мощ евротурнир Лига Европа.

След първата среща от плейофите " орлите " са с преднина от 2 гола. Двубоят в Разград беше извоюван с 2:0 като задатъка и чистата мрежа вкъщи са съществени предпоставки всички почитатели на отбора да имат вяра, че той още веднъж ще бъде част от групите на шампионата.

Отборът на Димитър Димитров - Херо не среща за първи път литовски тим през този сезон. " Лудогорец " към този момент се изправи против " Жалгирис ", като даже загуби с 1:2 във Вилнюс. У дома обаче " зелените " бяха по-убедителни и победиха с 4:1. Този път вместо да се приготвят за поврат за първенците ще бъде задоволително просто да запазят сериозната си преднина или пък за какво не да се поздравят с втори триумф против " Судува ".

Наказани за срещата са Козмин Моци и Марселиньо. Централната двойка бранители без Моци по всяка възможност ще бъде завършена от Пластун и Терзиев. С ролята на плеймейкър в състава при отстъствието на Марселиньо пък се чака да се нагърби Абел Анисе.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР