Българският селекционер на Казахстан Станимир Стоилов разкри в какво точно

...
Българският селекционер на Казахстан Станимир Стоилов разкри в какво точно
Коментари Харесай

Мъри разкри проблемите на националния ни тим

Българският селекционер на Казахстан Станимир Стоилов разкри в какво тъкмо се състои казусът на родния ни народен отбор. Според него в Първа лига няма задоволително положителни български футболисти и всеки клуб би трябвало да се замисли върху развиването на младите си играчи. След загубата на възпитаниците му от „ трикольорите” с 1:2 в унгарския град Фелчут Мъри съобщи, че двата тима са си поделили по едно полувреме.

“Добре е, че е мачът беше другарски. Имаше страсти, имаше тръпка, като се изправиш против родината си. Поделихме си по едно полувреме. Мисля, че беше потребна инспекция, изключително за моя тим. Ние не би трябвало да позволяваме наивни неточности от статични положения. Ако би трябвало да съм почтен, действителният резултат бе равен”, показа Станимир Стоилов след мача.

„ Честитих на тима на Хубчев и им пожелах да завоюват Лигата на нациите. Контролите не са с такова значение. България е в тежка група с изравнени благоприятни условия на тимовете. Има към момента разлики сред двата тима. Ние се опитваме с повече организация и дисциплинираност, а може би и на страсти ", продължи Мъри.

"Имаме прекомерно малко качествени играчи, които играят във водещи тимове в Европа. Затова и българските клубове прибягват към чужденци. Всеки клуб би трябвало да се замисли за развиването на младите си играчи. Всеки клуб за себе си би трябвало да реши, не може Хубчев и БФС да ги принуди да работят”, приключи Стоилов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР