Българският състезател в дисциплината прескачане на препятствия Росен Райчев, приключи

...
Българският състезател в дисциплината прескачане на препятствия Росен Райчев, приключи
Коментари Харесай

Росен Райчев с две победи в конкур ипика на международна сцена

Българският играч в дисциплината прескачане на трудности Росен Райчев, завърши миналия уикенд с две огромни победи на провелия се интернационален шампионат в Кьонигсфелд, Германия. Това е 17-ата победа от началото на сезона за Райчев, която той самият дефинира като съвършена подготовка за идната Световна купа. Тя ще се организира през месец юли на конната база в Божурище у нас.

В конкуренция от 47 състезатели Райчев сграбчи първото място на 135 см с кобила Каризма, а с именитият си кон Енджой разруши останалите ездачи, като скочи чисто на височина на паркура 145 см. В Германия Росен ще остане за още едно интернационално съревнование, след което без да си дава отмора, дружно с конете си се завръща в България. Като селекционер на националният ни тим, ще би трябвало да отсее " най-хубавото " за стартовете на кръга от Световната купа, както и да даде последни упътвания за самостоятелната и отборна борба в прескачането на трудности.

В същото време българският народен тим в състав: Ангел Няголов с Чакотаго, Антон Дацински с Бамби, Венцислав Изов с Езоп и Ивайло Бонев с Денденс завоюва второ място на Купа на нациите CSIO2*W в Атина. За двата спортни дни (9 и 10 юни), преди всичко се класира тима на Италия. С това почетно второ място нашият тим повежда в класирането в Група " А " на Дивизия 2 - Купа на нациите и усилва възможностите ни за класиране на финала на Дивизия 2 през месец август в Будапеща CSIO5*.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР