Българският съдия Георги Давидов получи назначение в младежката Лига на

...
Българският съдия Георги Давидов получи назначение в младежката Лига на
Коментари Харесай

Георги Давидов ще ръководи мач от младежката Шампионска лига, УЕФА прати швейцарци на реванша Славия

Българският арбитър Георги Давидов получи предопределение в младежката Лига на УЕФА (както е новото име на младежката Шампионска лига) и в сряда ще управлява реванша сред Йелгава (Латвия) и МТК Будапеща (Унгария) от първия кръг в шампионския поток. Първата среща приключи с триумф на унгарците в Будапеща с 3:0 и възможностите им да продължат да много по-сериозни.

Мачът е на 5-и октомври (сряда) от 14:00 часа българско време на олимпийски център " Земгале " в Йелгава.

Помощници на Давидов ще бъдат Дениз Соколов и Мирослав Иванов, а съдийски наблюдаващ – Нериюс Дунаускас (Литва). Делегат на мача е Деспина Коксеноглу от Гърция, а четвъртият арбитър е локален.

Швейцарска съдийска бригада ще управлява срещата на Славия (София) и Панатинайкос (Гърция) от същия шампионат за юноши, която също ще се играе на 5-и този месец, само че от 16:00 часа. " Белите " претърпяха тежка загуба с 0:8 в първия мач и в този момент ще би трябвало да се борят за достойнството си.
 Шампионът на България с тежка загуба в първия прелиминарен кръг на младежката ШЛ Шампионът на България с тежка загуба в първия прелиминарен кръг на младежката ШЛ
Главен арбитър ще бъде Алесандро Дудич, а помощниците му също са швейцарци. Ален Хенигер и Ян Кьобели. Дудич е на 34 години, попадна във второкласен на реферите на УЕФА и е интернационален арбитър едвам от една година.

Делегат на мача на стадион Славия ще бъде Джони Ванспаувен (Белгия). Иво Андреев от София е четвърти арбитър, а Костадин Гергинов – съдийски наблюдаващ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР