Българският продукт Orpheus ‘Resurrection’ Stem Cell Kit влезе в селекцията

...
Българският продукт Orpheus ‘Resurrection’ Stem Cell Kit влезе в селекцията
Коментари Харесай

Български продукт в Топ 10 на най-добрите подаръци за Коледа 2020 |

Българският артикул Orpheus ‘Resurrection’ Stem Cell Kit влезе в селекцията на американския Forbes за Топ 10 най-хубави дарове за Коледа 2020.

Orpheus, българският бранд за грижа за кожата, който има в състава си дестилат от родопското Орфеево цвете, влезе в селекцията на влиятелното американско списание Forbes за най-луксозни и истински коледни дарове в света за Коледа 2020 в раздел " Козметика ".

Селекцията показва десетте най-иновативни и забавни козметични марката, които са освен подобаващ подарък за наближаващите празници, само че и носят специфичен районен дух, който може да придвижи притежателите им в мечтани точки по света, в миг, в който пътуванията са невъзможни.

Orpheus е първата в света 100% чиста биотехнологична козметика, разработвана повече от три години, която употребява възстановяващата и предпазваща мощ на българското възкръсващо Орфеево цвете посредством комплекс от антиоксиданти, растителни стволови кафези и пептиди.

Иновативният български бранд, притегли вниманието освен на американското списание, само че за една година беше отличен с редица интернационалните награди, сред които и „ Най-иновативен и подкрепящ устойчивото развиване козметичен артикул “ на Global Beauty Awards 2020.

Цветето, което е съществена съставна част на продукта, пораства в Родопите и е балкански предпазен тип, познато още като Haberlea rhodopensis или родопски силивряк. То има изумителни свойства на резистентност на суша и може от изсушеното му стебло за хербарий да се възвърне и да продължи да се развива, откакто се полива с задоволително вода. Издържа повече от 30 месеца в хербаризиран, изсушен тип. Това свойство му печели името " безсмъртниче ", а другото му наименование - Орфеево цвете, идва от легендата за сълзите на Орфей, пролети по неговата Евридика, от които се родило съгласно преданието чудното родопско цвете.

Представената във Forbes козметика Orpheus е коледен сет от два продукта – серум и спрей, който усъвършенства еластичността на кожата, завишава производството на колаген като изглажда кожата и остава ослепителен и пресен загар.

Коледната еко кутията е с лимитиран тираж, а илюстрациите върху нея описват в малко филмче легендата за цветето посредством виртуална действителност, която може да „ оживее “ по сходство на Орфеевото цвете на телефона ви при сканиране. Всички опаковки на марката са основани от 100% рециклирана хартия.

„ Тези сбирки от артикули могат освен да ви срещнат с нови съставки и формули, само че и да вдъхновят бъдещо ппосещение в чужбина, откакто безвредното пътувате стане още веднъж допустимо “ споделя авторката на публикацията Joni Sweet.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР