Българският премиер обеща да направи път между селата Мечо корито

...
Българският премиер обеща да направи път между селата Мечо корито
Коментари Харесай

Борисов: По география политиците не са учили много

Българският министър председател даде обещание да направи път сред селата Мечо корито и Грашево, община Велинград.  2-те обитаеми места се обслужват от един кмет и популацията им наброява над 1 350 души. Отсечката, която е с дължина 3 километра, е незавършена от доста години, по думите на хората там - след като се е изграждал пътят точно към Грашево. " И тук приказват от името на народа. Било национално въстание. Тези, които са пристигнали да кажат за свършена работа, са повече от протестиращите ", сподели при визитата си в региона министър-председателят.
Той добави, че районът е извънредно жив и е " от 100% мюсюлмани ". " Ако не видят те, че България е тяхната страната, ще дойдат и ще ги вземат за един ден. Затова го вършим. Не да ни викнат " Браво! ", с цел да видят, че ги обичаме и сме един народ ", разяснява Борисов. " Не давам обещание нищо до момента в който не го създадем. Да седнат да чертаят, да пишат да създадем пътя. Било национално въстание. Тези хора тук са повече от протестиращите ", разяснява Бойко Борисов.
 Икономист: За Бойко Борисов най-важното е неговата партия да организира изборите Икономист: За Бойко Борисов най-важното е неговата партия да организира изборите
От самото начало на митинга е ясно, че тактиката на ББ е да оцелее до избори, които да са под негов надзор. Всичко друго - концепциите з...
" Много бързо ще го създадем " , даде обещание на собствен ред, Николай Нанков - заместник-министър на районното развиване и благоустройството. Грашево е едно от огромните села във велинградска община и по думите на локалните поданици, повече от 40 години никакви вложения не са правени в региона. Преди да отпътува от селото, министър-председателят сподели, че " по география политиците не са учили доста " и по тази причина такива по-малки обитаеми места не са доста известни на властта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР