Българският премиер Бойко Борисов ще представи тази сутрин в европейския

...
Българският премиер Бойко Борисов ще представи тази сутрин в европейския
Коментари Харесай

Бойко Борисов представя резултатите от българското еворпредседателство

Българският министър председател Бойко Борисов ще показа тази заран в европейския парламент в Страсбург резултатите от българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.
Бойко Борисов съобщи европредседателството на Австрия Церемонията е в алпийския център Шладминг
Прегледът в пленарна зала на миналите 6 месеца ще стартира в 10 часа българско време. По традиция след представителя на страната ротационен ръководител думата има Европейска комисия. Накрая са планувани въпроси от евродепутатите.

Резултатите от българското председателство ще се разискват към час. Веднага по-късно стартира представянето на целите на австрийското председателство. Очаква се доста от въпросите да бъдат свързани със противоречивата тематика за Европейски Съюз сега – миграцията.
Българска социалистическа партия и ГЕРБ с друг прочит на извоюваното по пакета „ Мобилност ” Андрей Новаков от ГЕРБ съобщи, че голяма част от проблемите са били решени, само че опорни точки са всявали ужас
Този следобяд в пленарна зала е планувано разискване на друга противоречива тематика – пакета „ Мобилност”, който дефинира статута на превозвачите в Европа. Евродепутатите ще гласоподават по тематиката на следващия ден.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР