Българският премиер Бойко Борисов е като европейски каубой. Това пише

...
Българският премиер Бойко Борисов е като европейски каубой. Това пише
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Европейският каубой

Българският министър председател Бойко Борисов е като европейски каубой. Това написа в собствен разбор френското издание Поан.

Изданието разказва последните несъгласия към премиера. Припомнят се фотосите от неговата спалня.

На тях се виждаше долап, цялостен с пари. Такава сцена може и да е присъща за страна от Централна Азия, само че не и за европейска страна.

Политици и публицисти разясняват българското държавно управление. Припомня се, че българската страна е с най-високи равнища на корупция в Европейски Съюз, изчезнала независимост на словото и ниски задгранични вложения.

Борисов се гордее с разширението на пътната мрежа, за която се твърди, че е издигната с неприятни материали. Припомня се, че преди време Борисов посрещна среща на ЕНП, преди която постави своето оръжие на масата.

Представителите на партията бяха шашнати, а той изясни, че просто му е убивало. Журналистът Марк Нексон си напомня по какъв начин по време на европейски работен обяд, Борисов обкръжен от помощници е гледал мач на Реал Мадрид, след което заповядал на един от помощниците да извади кокъла от ястието.

Това е бил Цветан Цветанов. Борисов обаче е непосредствен до Ангела Меркел, която по време на съвсем всяка европейска вечеря му предлага част от своето месо.

За разлика от Полша и Унгария обаче той не основава проблеми и това го прави допустим. Българският представител Христо Иванов твърди, че му е ползвал промени, само че той е декларирал, че ще го направи, в случай че от Германия решат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР