Българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел

...
Българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел
Коментари Харесай

Джамбазки за гей парада днес: Да ви се изсипят...

Българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки от формалната си страница във " Facebook " написа отворено писмо, отговор на покана, изпратена до него, както и до всички български народни представители, представителите на България в Европейския парламент, министри и така нататък Това оповестиха от пресцентъра на партията в известие до медиите.

В писмото си Джамбазки написа, че „ София прайд ” е политическо събитие с политически претенции и лозунгите, които се издигат там изрично опонират с неговите политически убеждения, добавя Блиц. Той ползва и 10 свои коментара към съответни политически претенции от страна на уредниците на това събитие. В отговор на настояванията им за смяна на член 6 от Конституцията на Република България, Джамбазки написа, че  текстът на Конституция на Република България е изцяло обстоен и задава въпроса „ в случай че желаете да Ви споменем поименно в Конституцията? ”

Не искам по никакъв мотив да си прекарам времето в компанията на странни същества вид „ Елза Парини “, които се кривят и кълчат, качени на платформа, гримирани и намацани като статисти в нискобюджетна комедия на ужаса, това най-малко е естетически избор, на който имам право, разяснява още Ангел Джамбазки.

Той добавя, че това събитие ще коства на българските данъкоплатци командироването и събирането на повече от хиляда и двеста чиновници на Министерство на вътрешните работи, от няколко регионални дирекции. Оголвайки региони, в които тези чиновници са доста по-нужни. Доста скъпо излизат на данъкоплатеца съботните Ви разходки из центъра на столицата, безапелационен е воеводата.

Ето какво тъкмо написа Ангел Джамбазки:

 Не, благодаря.
Тази проява на друг пол е непотребна. Натрапваща се.
На 01.06 тази година получих общително писмо-покана от госпожа Лилия Драгоева, координатор на така наречен „ София Прайд 2018 “. Доста се поколебах дали тази покана е демонстрация на възприятие за комизъм в гей-общността или някой отегчен гей-активист на междинна възраст е бил осъден на извърши досадната задача да изпрати тези предложения до 240 народни представители, 17 български представители в Екологичен потенциал, знайни и незнайни министри, заместник-министри и впрочем и ме е добавил в получателите ѝ.
Все едно, защото писмото е общително, възпитанието изисква да получи общителен отговор. Мислих да го занеса персонално, само че с оглед предходния ми опит с това събитие, взех решение да не възбуждам ненужно ранимите душици на манифестиращите гей-активисти, културни марксисти, мулти-култи талибани и впрочем деятели за смазване на патриархата и определяне на многополова тирания на демократичния пролетариат.
Затова ще отговоря под формата навън писмо.
И по този начин.

Уважаема Госпожо Драгоева,

Отклонявам общително Вашата покана. Не единствено тъй като не искам по никакъв мотив да си прекарам времето в компанията на странни същества вид „ Елза Парини “, които се кривят и кълчат, качени на платформа, гримирани и намацани като статисти в нискобюджетна комедия на ужаса, това най-малко е естетически избор, на който имам право. 

Не единствено тъй като намирам демонстрацията Ви за ненужно натрапване на половия Ви живот, който не интересува никого, с изключение на Вас. Но пък ще коства на българските данъкоплатци командироването и събирането на повече от хиляда и двеста чиновници на Министерство на вътрешните работи, от няколко регионални дирекции. Оголвайки региони, в които тези чиновници са доста по-нужни. Доста скъпо излизат на данъкоплатеца съботните Ви разходки из центъра на столицата. 
Видно от настояванията, Вие ме каните на политическо събитие с политически претенции. Лозунгите, които се издигат на него опонират на моите политически убеждения. За да не съм необоснован, незабавно давам съответни образци с Вашите политически претенции, които изрично не одобрявам: 

1. Не одобрявам желаната от Вас смяна на Наказателния кодекс и въвеждане в него на признацитe „ полова ориентировка ”, „ полова еднаквост ” и „ полови характерности ” в текстовете, които касаят подбудителство към дискриминация, принуждение и ненавист, както и приложимост на принуждение по тези признаци. Наказателен кодекс има потребност от надалеч по-сериозни промени, другаде.

2. Не одобрявам желаната от Вас смяна на Семейния кодекс и узаконяване на фактическото общуване или цивилен съюз за хора както от друг, по този начин и от еднакъв пол. Това е опит за заверка на еднополовите бракове. Моите убеждения са, че бракът е и би трябвало да остане непринуден съюз сред една жена и един мъж.

3. Не одобрявам желаното от Вас признание на наставнически права и на двамата сътрудници във връзка с деца, родени в двойка от еднакъв пол. 

4. Не одобрявам желаното от Вас право на осиновяване от двойки от еднакъв пол, както и право на осиновяване на дете от втори родител в двойка от еднакъв пол. Помежду си правете каквото си желаете и колкото си желаете, само че най-малко децата оставете на мира.

5. Не одобрявам желаното от Вас правене на законодателство за признание на пола, учредено на самоопределяне и свободно от условия, които накърняват телесната цялост (като дезинфекция, хирургическа или здравна интервенция). Подобно искане е безразсъдно, противоестествено и ненужно. Полът не е и не може да бъде учреден на самоопределяне. Полът е естествена даденост. Смяната му на дневна база, според от утринното въодушевление или гей-либерален махмурлук, е недопустимо и рисково. 

6. Не одобрявам желаното от Вас разбиране на политики, които да доведат до възстановяване на обществената среда и до понижаване на словото и закононарушенията от ненавист посредством дейното присъединяване на институциите и посредством дейно правоприлагане и предварителна защита. Това са следващите празни приказки, оправдаващи следващия грант, финансиращ подправени дела.

7. Не одобрявам желаното от Вас въвеждане на политики, които да покачат доверието в институциите, с цел да не се опасяват ЛГБТИ хора да подават тъжби за закононарушения и дискриминация против тях в съответните органи. По горните аргументи.
8. Не одобрявам настояването Ви за просветителни стратегии в учебните заведения за предварителна защита на издевателството над ЛГБТИ младежи. Нямате никакво място в учебните заведения и детските градини, нито Вие, нито надълбоко неправилната и сбъркана джендър-пропаганда.

9. Не одобрявам настояването Ви за конституционна протекция на ЛГБТИ хората и допълнение на признаците за дискриминация в член 6 от конституцията, съгласно който „ не се позволяват никакви ограничавания на правата или привилегии, учредени на раса, националност, етническа принадлежност, пол, генезис, вяра, обучение, убеждения, политическа принадлежност, персонално и публично състояние или имуществено положение ”, само че липсва симптом „ полова ориентировка ”. Текстът на Конституция на Република България е изцяло обстоен, в случай че желаете да Ви споменем поименно в Конституцията?

10. Не одобрявам настояването Ви за право на брак за лица от едни и същ пол. Както към този момент споделих, бракът е непринуден съюз сред една жена и един мъж.

Желая Ви прелестен ден и се надявам на един прелестен съботен ден с пороен дъжд, стихии, гръмотевици и местна градушка в центъра на София, към 16.00 часа през днешния ден.

С почитание: Ангел Джамбазки,

български представител в Европейския парламент
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР