Българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел

...
Българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел
Коментари Харесай

Евродепутатът Ангел Джамбазки с въпроси към служебното правителство заради криминален инцидент с нелегални мигранти

Българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки насочи публично питане до служебния министър-председател Стефан Янев, служебния заместител министър-председател по публичния ред и сигурността Бойко Рашков и шефа на Столична дирекция на вътрешните работи Антон Златанов по отношение на притеснителен случай с присъединяване на незаконни мигранти в столицата. Евродепутатът насочва въпроси към виновните управляващи, чиято задача е обезпечаването и запазването на реда и сигурността в столицата и страната по отношение на появили се медийни изявления за принуждение, провокирано от незаконни мигранти, които са в ареста.
Джамбазки алармира за група чужденци с националности от Афганистан, Иран и Пакистан, които са осъществили нахлуване над български жител. В запитването си към служебния министър-председател, министъра на вътрешните работи и шефа на столичната полиция Ангел Джамбазки упорства за отговори към истинността на случая и детайлите, които го съпътстват. Той показва още, че сходно действие е от висок публичен интерес и затова желае отговор на въпроса дали е налице действителна заплаха за здравето и сигурността на българските жители.
Заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация приканва Янев, Рашков и Златанов да вземат съответни ограничения за премахването на центровете за мигранти, ситуирани в и към обитаеми места, както и да не бъде разрешено основаването на нови такива.
България не е пансион и чужденци, които очевидно не усещат за собствен дълг да съблюдават обикновени цивилизационни нрави, а камо ли закони в страната, която ги е приютила, изрично нямат място тук, означи още евродепутатът.
Текст на писмото:

ДО Г-Н СТЕФАН ЯНЕВ

СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ

ДО Г-Н БОЙКО РАШКОВ

СЛУЖЕБЕН ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ Пожарна охрана ОБЩЕСТВЕН РЕД

И СИГУРНОСТ И СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

ДО Г-Н АНТОН ЗЛАТАНОВ

ДИРЕКТОР НА Столична дирекция на вътрешните работи
Уважаеми господин Янев,
Уважаеми господин Рашков,
Уважаеми господин Златанов,
 Джамбазки раздава пособие по българска история на сътрудниците си в Екологичен потенциал по случай 24-ти май Джамбазки раздава пособие по българска история на сътрудниците си в Екологичен потенциал по случай 24-ти май
По мотив 24-ти май, Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност, евроде...
Обръщам се към Вас по отношение на появилата се в медиите информацията, че в центъра на град София е атакуван човек, минал около група незаконно пребиваващи в страната ни мигранти с афганистански, пакистански и ирански генезис. Вярно ли е това изказване и какви са събитията към този случай? Истина ли е изказванието, че нападателите се намират в ареста и това не е първа престъпна демонстрация за тях? Налице ли е действителна заплаха за здравето и сигурността на българските жители? Смятам, че дължите на жителите на Република България обяснение към едно престъпно действие, което е от висок публичен интерес. Заради високите държавни позиции, които заемате, дължите отговор и на въпроса за какво се е стигнало до сходна обстановка, освен това не в частен парцел, а на улицата, пред минувачите в центъра на европейска столица.
Уважаеми господа, казусът с противозаконните мигранти не е от през днешния ден, само че към дадения миг оправянето с него е Ваша отговорността в името на сигурността на българските жители. Въпросните чужденци, които очевидно не усещат за собствен дълг да съблюдават обикновени цивилизационни нрави, а камо ли закони в страната, която ги е приютила, изрично нямат място тук. България не е пансион. И Вие би трябвало да защитавате националноотговорната позиция.
Призовавам Ви да предприемете ограничения за премахването на центровете за мигранти, които са и наоколо до обитаеми места и да не позволявате основаването на нови такива. Ако не се вземат съответни ограничения за справяне с казуса в София и градовете, приютили „ клети “ бежанци, все по-често ще ставаме очевидци на сбивания, грабежи, набези и изнасилвания, осъществявани от незаконни мигранти у нас.
С почитание:
Ангел Джамбазки
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР