Българският представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки призова за незабавна

...
Българският представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки призова за незабавна
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Съветникът в правителството Петков Весела Чернева е съгласувала позицията на МВнР с РСМ

Българският представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки прикани за незабавна реакция във връзка изнесените данни от шефа на ДАНС по отношение на координиране на позиция на Министерство на външните работи на Република България с жител на Северна Македония. Според съпредседателя на Вътрешна македонска революционна организация тази информация е скандална и би трябвало да бъдат подхванати дейности и санкции за държавната измяна час по-скоро, оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация.

Съветникът по външни въпроси в държавното управление на Кирил Петков Весела Чернева е съгласувала позицията на Министерство на външните работи с човек от Република Северна Македония. Падението за българската държавност беше видно за всеки един жител. За да не се стигне до измяната, осъществено от тогавашната власт, предупреждавахме, организирахме митинги, направихме всичко по силите си. Явно обаче, всичко е било в съгласие не с кого да е, а със скопските антибългарски управляващи. Чернева беше посочена като министър на външните работи в сянка, като самата тя се е намесвала жестоко в работата на външното ни министерство, упорства Джамбазки.

Той напомня и думите на заемащата тогава длъжността на министър в това позорно предателско държавно управление - Теодора Генчовска, която твърди: " На 5 април Весела Чернева, консултант на Кирил Петков, изпрати нова рамкова позиция, която по-скоро трансформира националната позиция и изключва Договора за другарство и добросъседство с Република Северна Македония от 2017 година “

За предателите Апостолът на свободата е споделил какво да се прави. Сега българските институции и правораздаващи органи би трябвало да приложат цялата суровост на закона. А предателите да бъдат изхвърлени на бунището, приключва съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР