Българският представител на Евровизия 2021 Виктория изнесе в събота своя

...
Българският представител на Евровизия 2021 Виктория изнесе в събота своя
Коментари Харесай

Виктория очарова онлайн фенове в над 30 държави - slava.bg


Българският представител на Евровизия 2021 Виктория изнесе в събота своя първи онлайн концерт от вкъщи си в София. Младата певица изпя за онлайн Tears Getting Sober, песента с която трябваше да показа България на Евровизия 2020 в Ротердам и зарадва българските и интернационалните си почитатели с кавъри на най-големите шлагери на Хари Стайлс, Люис Капалди, Били Айлиш и Дуа Липа.

Концертът беше гледан онлайн от фенове от повече от 30 страни, като най-вече фенове идват от Испания, Англия, Германия и Холандия. Интимната атмосфера, подборът на песни и невероятният гласът на Виктория бяха част от нещата, които впечатлиха най-вече интернационалните почитатели.

Междувременно стана ясно, че "Tears Getting Sober " е една от най-излъчваните песни в българския ефир, като се подрежда на 4-то място в класацията на ПРОФОН. Подредбата води "Ако си дал " на Емил Димитров. Песента на Виктория към този момент е в ротацията в музикалната телевизия MTV и се излъчва и в ефира на огромни малките екрани и радиа във Англия, Норвегия, Исландия, Холандия, Германия, Литва и Словения.

На 21 март в ефира на Българска национална телевизия беше оповестено, че Виктория ще бъде българският представител на 65-тото издание на Евровизия, което ще се организира през 2021 година. Тя трябваше да показа страната ни на Евровизия 2020 в Ротердам с песента "Tears Getting Sober ", само че музикалната конкуренция беше изместена за 2021 година поради пандемията в Европа.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК!!!

Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР