Българският полузащитник Георги Костадинов премина ядрено-магнитен резонанс, след като беше

...
Българският полузащитник Георги Костадинов премина ядрено-магнитен резонанс, след като беше
Коментари Харесай

Георги Костадинов се отърва без сериозна контузия след мача с Неа Саламина

Българският полузащитник Георги Костадинов мина ядрено-магнитен резонанс, откакто беше сменен наложително в последния мач от постоянния сезон в кипърското състезание на неговия АПОЕЛ против Неа Саламина. Той получи удар в бедрото след към половин час игра във въпросната среща и продължителното неразположение накара треньорът Владан Милоевич да го размени на почивката.
 Победи за Жоро Костадинов и Илиан Илиев в Кипър Победи за Жоро Костадинов и Илиан Илиев в Кипър
Сайтът 24sports.com.cy заяви, че Милоевич чака резултатите от прегледа, с цел да е наясно ще може ли да разчита на Костадинов. Снимката посочила, че няма скъсване или разтежение, а единствено конвулсия и българският отбранителен халф ще почива ден или два, с цел да бъде разполагаем за дербито с Омония в събота от 19.00 часа.

АПОЕЛ приключи постоянния сезон с триумф 3:0 над Неа Саламина и събра 59 точки, на 2 след тях е АЕК (Ларнака), а 3-и е Арис (Лимасол) с 53. Първите шест тима след постоянния сезон не престават борбата за купата в нови 10 кръга всеки против всеки със опазване на точковия актив, а тези от 7-о до 14-о място дефинират изпадащите.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР