Българският полузащитник Димитър Костадинов направи официален дебют за италианския Кротоне

...
Българският полузащитник Димитър Костадинов направи официален дебют за италианския Кротоне
Коментари Харесай

Димитър Костадинов дебютира за Кротоне

Българският полузащитник Димитър Костадинов направи формален дебют за италианския Кротоне в среща от 25-ия кръг на шампионата в Серия С. Тимът му обаче приключи 0:0 като хазаин на Беневенто и пропусна шанса си да смъкна надолу в класирането пряк противник за влизане в Серия В.

Костадинов се появи в 80-ата минута на срещата на мястото на Гуидо Гомес. В последните минути той на два пъти беше в мелето пред вратата на гостите, само че центриранията – един път от ъглов удар и един път от дясно по офанзивата, не стигнаха до него.

Гостите от Беневенто имаха повече голови благоприятни условия в срещата и би трябвало да съжаляват повече, че останаха единствено с точка от нулевото тъждество. Те удариха греда преди почивката, а по-късно и вратарят на калабрийците Андреа Дини трябваше да се намесва решаващо.

В последна сметка с по една точка в двете направления Кротоне е на 6-о място с 41, до момента в който Беневенто е 4-и с 44. Юве Стабия води в класирането с 54 и съществени аспирации за завръщане във второто равнище на италианския футбол.

24-годишният бургазлия играе за Кротоне чартърен от столичния Септември и в края на сезона ще стане ясно дали италианците ще задействат уговорка за откупуването му. Иначе в кариерата си до тук той е носил екипите на Нефтохимик (Бургас), Царско село, Левски и Септември, където е притеглен на 14-годишна възраст от Черноморец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР