Българският първенец Лудогорец започва поредната си европейска кампания, като надеждата

...
Българският първенец Лудогорец започва поредната си европейска кампания, като надеждата
Коментари Харесай

Лудогорец започва европейското си приключение от Косово

Българският отличник Лудогорец стартира следващата си европейска акция, като вярата е да откри път към групите ШЛ. Разградчани гостуват на косовския Балкани за мач от първи квалификационен кръг. Срещата в Прищина е във вторник в 21:45 часа българско време.


През предишния сезон домакините реализираха нещо много шокиращо, откакто съумяха да влязат в груповата фаза на Лигата на конференциите и там се показаха на доста обичайно равнище във всеки мач. Въпреки това, те са няколко стъпала под българския отбор, който е любимец както за класиране, по този начин и за успеха като посетител в първия мач. Лудогорец е заздравен от няколко европейски и южноамерикански футболисти, които му дават в допълнение качество.

Шампионите привлякоха две нови попълнения досега през летния трансферен прозорец. Те взеха испанеца Сон и германеца Марсел Хайстер. Като нови играчи могат да се считат и Диниш Алмейда и Рик Джонатан, който получиха тежки травми през зимата и пропуснаха близо шест месеца от предишния сезон. За сметка на това обаче отборът се раздели с главния си голмайстор от предишния сезон - Игор Тиаго, който бе платен от белгийския Брюж.

Миналата година Лудогорец игра в груповата фаза на Лига Европа. Отборът записа няколко почтени представяния, като реализира победи против Андерлехт с 1:0 и ХИК Хелзинки с 2:0.

Трима играчи укрепиха домакините като свободни сътрудници през летния трансферен прозорец, като се чака те да имат значима роля. От друга страна, Лудогорец несъмнено е измежду най-силните тимове в първия прелиминарен кръг. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР