Българският отбор за United Cup бе първият, който получи възможността

...
Българският отбор за United Cup бе първият, който получи възможността
Коментари Харесай

България с първа тренировка в RAC Arena


Българският тим за United Cup бе първият, който получи опцията да тренира на RAC Arena – впечатляващото съоражение, което ще одобри мачовете от група А, в която с изключение на родният тим са селекциите на Гърция и Белгия.

На 26 декември отборите за първи път получиха опцията да упражняват на корта, който ще бъде сцена на мачовете им, започващи на 3 дни по-късно.

Изабелла Шиникова разгласява фотоси от залата, към които написа: „ Напред към успехите “. Ден по-рано тимът ни се събра в съвсем цялостен състав. Григор Димитров дойде от Дубай, а Виктория Томова, Гергана Топалова и Александър Лазаров започнаха дружно дългия път от София до Пърт, който за тях започва на 24 декември.

Първи от българската група в Австралия дойде Димитър Кузманов. Всъщност той бе и първият участник в шампионата, който се появи в Пърт. В предходните дни пловдивчанинът тренираше на кортовете на Австралийската тенис федерация.

Шоуто United Cup за България стартира на 29 декември с мач сред вторите ракети при дамите против Гърция. След това е и предстоящият с огромно неспокойствие конфликт сред Григор Димитров и Стефанос Циципас.

Ден по-късно Виктория Томова ще премери сили с Мария Сакари, след което по стратегия са срещите на вторите ракети при мъжете, както и дуелът на смесени двойки.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР