Българският национален защитник Петко Христов бе титуляр при загубата на

...
Българският национален защитник Петко Христов бе титуляр при загубата на
Коментари Харесай

Петко Христов: Доволен съм, че играх, защото два месеца бях извън терените

Българският народен бранител Петко Христов бе титуляр при загубата на Специя от Аталанта с 2:5 в шампионата за Купата на Италия.
 Аталанта този път вкара пет гола и преодоля Петко Христов и Специя Аталанта този път вкара пет гола и преодоля Петко Христов и Специя
" Започнахме мача с концепцията да спечелим, само че те вкараха два гола, а ние въпреки всичко успяхме да върнем един. Те означиха и трети, само че ние още веднъж вкарахме и повярвахме, че можем и да спечелим. Беше значим дуел, само че през второто полувреме направихме доста неточности. Беше мач, в който играхме футболисти, които нямат толкоз доста минути през сезона. Доволен съм, че играх, тъй като последните два месеца съм отвън терените. Чувствах се добре, разбирах се добре със съотборниците ми, а в този момент би трябвало да се концентрираме върху Рома. Тежък мач, само че имаме време да се подготвим. Не влизаме в дуелите спокойни. Трябва постоянно да бъдем на най-високо равнище, тъй като в Серия " А " няма лесни срещи. Ако получиш пет гола, би трябвало да промениш нещо. Срещу Рома ще се опитаме да не вършим същите неточности. Пред цялостен стадион у дома имаме спомагателна мотивация ", разяснява Христов пред клубния уебсайт.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР