Българският национален отбор по волейбол ще се изправи срещу съставите

...
Българският национален отбор по волейбол ще се изправи срещу съставите
Коментари Харесай

Волейболни емоции с националния отбор и завръщането на Тайсън Фюри са акцентите в уикенд програмата на MAX Sport

Българският народен тим по волейбол ще се изправи против съставите на Япония, Италия и Полша в третия кръг от конкуренцията в Лигата на нациите. Момчетата на Пламен Константинов играят първо с азиатските си домакини в петък, а в събота от 06:40 ч. се изправят против „ Скуадра адзура “. Отново в ранните часове, само че на неделния ден, от 05:10 ч., „ лъвовете “ ще имат следващия сложен тест против мощния тим на Полша. И трите дуела ще можете да наблюдавате директно по MAX Sport 1, както и гратис на Фейсбук страницата на спортните канали.

България започва в Лигата на нациите с две победи на шампионата в Китай – над домакините и Аржентина, и загуби само от Съединени американски щати. После обаче последва разочароващ домашен уикенд в столичната зала Арена „ Армеец “, в който „ лъвовете “ записаха три загуби – с 2:3 от Сърбия и с по 0:3 гейма от Австралия и Русия.

Бившият международен първенец по бокс в тежка категория Тайсън Фюри ще направи своето дълго чакано завръщане на кръга година и половина откакто лиши поясите на Владимир Кличко. Известният с прякора си Циганския крал боксьор имаше страхотни проблеми с опиатите и наднорменото тегло през цялата 2017-а година, само че в този момент наподобява във впечатляваща физическа форма. Дали Фюри е подготвен още веднъж да нападна върха в тежката категория ще стане ясно в събота вечер, когато той излезе на кръга в Манчестър против албанеца Сефер Сефери. Балканецът е на 39 години и в кариерата си има единствено една загуба – от германеца Мануел Чар. Двубоят Фюри-Сефери, както и цялата боксова галавечер от Манчестър, можете да наблюдавате на 9 юни директно по MAX Sport 2 от 21:00 часа, както и като Pay-per-view на https://live.a1.bg.

По традиция ранните часове на неделния ден по MAX Sport 2 са отдадени на галавечерите от най-престижната ММА асоциация в света – UFC. Поредната от тях ще се организира в Чикаго, Илинойс, и дава обещание на почитателите страхотна доза екшън с цели две борби за шампионски трофеи. В главния дуел един против различен, за повторно в границите на една година, ще се изправят носителят на пояса в междинна категория Робърт Уитъкър против кандидата Йоел Ромеро. Непосредствено преди тях на осмоъгълника, за краткотрайната купа в полутежка категория, Рафаел Дос Аньос ще се бие с Колби Ковингтън. Целият екшън от UFC 225 от Чикаго можете да наблюдавате по MAX Sport 2 на 10 юни от 05:00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР