Българският национален отбор по волейбол играе при резултат 0:2 гейма

...
Българският национален отбор по волейбол играе при резултат 0:2 гейма
Коментари Харесай

НА ЖИВО: България - Бразилия 0:2

Българският народен тим по волейбол играе при резултат 0:2 гейма против Бразилия в осмия си мач от тазгодишното издание на Лигата на нациите. Срещата в столичната зала „ Арена Армеец “ стартира в 20:00 часа.

Най-интересното от дуела сред "лъвовете " и южноамериканците може да наблюдавате на Gong.bg.
ГЕЙМ 1

Нашите надалеч не започнаха прибързано, само че неточност на Парапунов от сервис даде точка преднина на Бразилия за 3:4. Атака от зона 4 и неточност на Димитров дадоха три пункта задатък за "селесао ". Два феноменални сервиса на Лукарели помогнаха на южноамериканците да пернат до 9:5. Исак Сантос пък позволи непривична неточност на сервис за 8:10, който бе последван от фрийбол на Атанасов. Неуспешна контра на нашите пък незабавно бе маркирана от Леал, който наниза хубава точка. Отново Леал бе неукротим на сервис, изстрелвайки топката с над 120км/ч. Страхотно посрещане и офанзива през центъра на Димитров направиха резултата 13:14.

"Лъвовете " стигнаха до 15:15 след доста добър отскок на Николов, само че чудесния начален удар на Чавдаров не способства за това да поведем. Дарлан Соуса на два пъти от зона 2 бе безмилостен по правата. От нашата зона 4 последва атака, която бе осуетена още веднъж от Дарлан, за негова трета поредна точка. Парапунов и Исак размениха по точка за 16:18 в интерес на Бразилия. Лукарели спря необикновен сервис на Николов, с което посрещане обезпечи нова преднина от две точки на гостите. "Лъвовете " дадоха отговор на следващия бомбен сервис на Леал с висока топка и точка в зона 5. Лукарели се възползва от страхотна неточност на нашите, с цел да даде геймбол на южноамериканците, а разпределителят Бруно Резенде със съкратен сервис и ас донесе гейма на сметката на гостите.

ГЕЙМ 2

Новото попълнение на Перуджа - Флавио, бе извънредно деен при започване на втория гейм. "Трикольорите " съумяха да изненадат своя прославен противник с две къси топки, а неприятен сервис на Дарлан даде преднина на нашия отбор за 5:4. Страхотно посрещане от Атанасов против Леал и отлично превъзмогване на блокадата дадоха шеста точка за нашите. Блок на Исак развенча Парапунов за 6:7. Резенде взе своя реванш против Атанасов, който се възползва от ниската топка, с цел да направи разликата от три точки -10:13. Две точки по-късно Леал за следващ път бе доста акуратен на мрежата от зона 4.

Парапунов позволи още една неточност на сервис за 12:15, която бе последвана от нов троен блок на "селесао " преди Желязков да вземе таймаут. Атанасов извади Исак Сантос от офанзивата, само че това не докара до изгода за българската селекция. Чавдаров пък позволи следващата си неточност от начален удар при 14:17. Тройният блок на Бразилия още веднъж се оказа основен и първенецът дръпна с 4 пункта. Парапунов след това редуцира задатъка с хубава обсада от ексцентричната за него четвърта зона. Двата тима още веднъж продължиха равностойно до 22:20, след което последва отличен индивидуален блок на Лукарели за 23:20 Атака през центъра на Чавдаров и Добри Димитров остави България в гейма при 18:23. Атака на Сантош при 19:24 обаче затвори по превъзходен метод гейма за южноамериканците.
ГЕЙМ 3

LIVE / България – Бразилия 0:2 (21:25, 19:25)

България: Георги Сеганов, Радослав Парапунов, Александър Николов, Мартин Атанасов, Светослав Гоцев, Николай Колев - Владислав Иванов-либеро

Старши треньор: Николай Желязков

Бразилия: Бруно Резенде, Дарлан Соуса, Рикардо Лукарели, Йоанди Леал, Лукаш Сааткамп, Флавио Жуалберто - Талес Хос-либеро

Старши треньор: Ренан Дал Зото
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР